- KNOX a Samsung erődje!
- Köszi, hogy el fogod olvasni.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
addikt
válasz IMIIKE1998 #213913 üzenetére
Én liberálisabban kezeltem, mint pályakezdő-frissecske. Megvettem valamit még fájdalomküszöbön belül, de hagytam félretéve annyit, hogy financírozni tudjak egy szervizt, esetleges kettőstömegű cserét, ill gumikat-csipsztuningot-apróságokat, meg közben építgetem a tartalékokat-építgetem a portfoliot is. Osztán való igaz, hogy "túl drága volt" az autó, de hónapról-hónapra több tarcsi van, így, nem feltétlen ördögtől való. Aztán lehet tévedek. Alkati is, mert pl. nálam manualvalto alapból szóba sem jöhetett, és pre-requisite volt a radar elol-hátul. Úgy meg azért a piac egy része "kiesik"
-
tobias88888
őstag
Összefoglalóban ott a link, kb valós a matek mögötte. Persze valaki szereti kocsira költeni a pénzét, ez inkább az átlagemberekre igaz. Én inkább a nettó 3 hónap pártján állok mint a 6-én (ha ketten vagytok nyilván összeadva), javítással meg egyébbel amúgy is lesz az 4.
[ Szerkesztve ]
-
Ha minden kiadást követően (lakhatás, rezsi, egyebek) marad a zsebedben 60e forint körül amit minden hónapban büntetlenül elverhetsz akkor már eljátszhatsz a gondolattal, hogy veszel valami olcsó fapados guruló esernyőt. Egy öreg autó folyamatosan vinni fogja a pénzt hiába relatív egyszerű a maiakhoz képest.
Analóg vén majom egy digitális világban
-
zgospel
őstag
Én inkább úgy közelíteném meg, hogy hány havi félretett pénzből érdemes.
Hiába van valamennyi bevétel egy hónapban ha azt teljes egészében elviszik a rendszeres kiadások.A fenntartási költségek pedig attól is függhetnek, hogy hol szervizelteted és milyen állapotban akarod tartani az autót. Ha magad szerelsz és csak az életbentartás a cél akkor az jóval kevesebbe fog kerülni, mintha folyton szervizbe hordanád.
Szerintem a Rulettkerék első felvonása tanulságos ilyen szempontból: [link]
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
z0d1@Ku$
senior tag
6-7 havi fizetésnél jár ez mostanában, de lehet hogy már több is van azóta
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest