Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz [CS]Blade2 #189535 üzenetére
Szerintem siman kirohognek, ha ilyennel bemesz.
Utcai hasznalatra mas tipusu motort nagyon ritkan,szinte soha nem szerelnek be,mint amivel kijott a gyarbol. Meg a sufnikban sem,nemhogy a markaszervizben.
Sok kocsinal a legkisebb motorhoz csak 5 sebesseges valto van,a tobbihez 6. Bizonyos extrakat felarert sem lehet rendelni a kisebb modellekbe.Mashol vannak a kabelek,esetleg par alkatresz is a motorterben. Ez nem ugy mukodik, hogy kiemeled az 1.0 motort,es beejted a helyere az 1.6-ot.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
nagyúr
El fognak hajtani az ilyesjellegu otleteiddel. Tul sok macera az atepites es Magyarországon ez soha nem lesz legális, egyszerűen nem lehet lepapirozni... Ha meg nincs papir, nem fogod tudni eladni.
[ Szerkesztve ]
-
zoo8800
veterán
Az egyik linkelt autó egy totál fapad céges, a másik meg egy elég fullos darab...
Én személy szerint nem félek az ilyen "pöcsköszörű" motoroktól, de ha ennyire félsz a milliós kiadásoktól, akkor szerintem másfelé nézelődj. Nagyon nem jó úgy kocsit használni, hogy aztán benned lesz az ideg minden pillanatban.
Az 1.0-ás motort teljesen újratervezték, csak nem tudom, mikor abban a cikkben elég sok technikai info van. Ha megtalálom, linkelem.rip and tear, until it is done
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest