- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz Dare2Live #108474 üzenetére
biztosítással elszámolnak napra pontosan, a súlyadót nem kell fizetni, ha jan 1-én nem a te tulajdonodban volt az autó még.
annyira ne bízz abban a rétegvastagságmérőben. leparkolt egy tűzcsapot a bal ajtóval, csak a plezúr ment le, és újrafényezte. mit csinálsz ott hagyod? volt egy kisebb kocca de eldurrant a légzsák, bontóból gyári színhelyes elemekkel pótolta a motorháztetőt meg az egyik sárvédőt. mit csinálsz, megveszed?
persze, mérjétek körbe, ha tudjátok, eredetvizsgán úgy is megnézik, ledumálod a vizsgálóval akár előre, hogy nézze körbe alaposan egy ötösért és lesz rétegvastagságod még a cipőtalpadról is.
de összképet nézzetek. tudom szar, ha valaki nem ért hozzá én sem értek, akkor meg még hülyébb voltam, amikor vettem a kocsit, két fórumtag bólintott rá, én meg úgy voltam vele, hogy ennél okosabb úgy sem leszek megvettem.
azóta egyikkel se vagyok beszélő viszonyban
viccvót.
de tényleg nagyon kevés egy rétegvastagságmérés, a bugok többségét nem mutatja meg, és ha mutat az is lehet hamis.
[ Szerkesztve ]