Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz CactuS #176308 üzenetére
Nyilván nem Porsche kell,de azért lehessen dinamikusan közlekedni ,vagy ellőzni ,ne legyen arra kárhoztatva az ember mint anno a suzukim esetén hogy lendületből kelljen ellőzni.
Az 5.2 megy nagyon jó nálam ,dízelem eszik 5.3 most vezettem elsőnek hibridet ,amúgy se városban lenne használva ,hanem élő város,meg 30km-es távokra -
batai15
félisten
válasz soldi3r #176302 üzenetére
IÉs ebből a golf 7 mennyire megbízható ?
Alapvetően amúgy nekem az auris jön be hibrid verzióban ,főleg a fogyasztás és megbízhatóság miatt ,ugye a motor viszonylag szög egyszerű,ahogy a váltó is.Külsőre is bejön,viszont a 136 lovas állítólag nagyon gyenge ,kb azt mondják hogy egy 90 lovas kocsinak felel meg . Vezettem múlt héten az új Corolla tst 2.0 hibriddel az már fickos,nagyon jól megy és 5.2 lett a teszt ut végén a fogyi.
2 3 év múlva hátha sikerülne venni egy ilyet ,ha az auris tényleg gyenge.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Ha már automata ,3m körül mit vennetek ami családi autónak is jó ,minél megbízhatóbb, relatív keveset fogyaszt és automata ? Főként dízel fronton .
-
-
batai15
félisten
Köszi srácok .
-
batai15
félisten
Amúgy alapvetően a Hondák tényleg híresen jók ? Bár nem sokat látok az utakon .
-
-
batai15
félisten
válasz OPiiPO #175401 üzenetére
Bullshit,komolyan. Főleg a közvetlen befecskendezéses motorok korában .
Nem akarom a tisztelt csoportot meg sérteni,de csalódtam bennetek komolyan .
Felvilágosult felnőtt emberek ,ne üljetek már fel ennek a szara dízel dumanak ..
Ok amúgy a vágy majd egy fiatal Toyota Corolla hibrid ,de az még nem most lesz .[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Ok tehát a topik simán el is hiszi ezt az egészet . Gratula.
Ezek után az írjon akinek van is tapasztalta az említett motornal kapcsolatba ,köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Sziasztok 2010 körüli Honda accordok dizelbe milyenek ? Azt olvasom hogy elég jól sikerült a Honda féle dízel .
-
batai15
félisten
Elmentem meg nézni a piros 206 swt.
Azt hiszem át néztük rendesen, eléggé egyben van, valamelyik nap hozom el. -
batai15
félisten
Megkaptam kérésre azonnal a piros szerviz könyvét, hitelesnek tűnik.
Alváz számot is meg kaptam, gyári rádió kódja meg van stb.
Fickó meg mondta kerek perec hogy neki 600ba volt, sogorának a munkatársáé volt németbe.
Hátsó hídra ott sokat mondtak, aztán úgy hozta el.
Magasabb autó kell neki mert gerinc problémája van.
Szerintem hiteles a dolog.
Akit erdekel privátba át dobom.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
El kérem az alváz számot, aztán kolléga hátha le tudja kérni.
Egy meg tekintést meg ér, de úgy kellene ha nem jó akor gyulaji se ugorjon.
Mondjuk 650 reális érte, és a honosítás a kolega ahogy mondja kb 50bol meg van.
Azt mondta a fickó amúgy hogy kb 3 hónapot járt külföldi rendszámmal mielőtt honositva lett.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
[link]
Újabb jelentkező. Kövezzetek meg de azonnal rá írtam és árat kínáltam, nem tudom miért de eddig nagyon szimpatikus bele szerettem. -
batai15
félisten
válasz Luck Dragon #169824 üzenetére
Azt meg köszönöm.
-
batai15
félisten
Figyelj nem új autó. Nem is nagy értékű. Ha azt várom hogy minden komponens 100% legyen, akkor újat kell venni.
Motorikusan, hátsó híd és kaszni legyen rendben, ha egy lengő kar kell vagy valami nem a világ vége.
Túl rugozzátok ezt a műszaki témát, pedig hidd el én rohadtul allergiás vagyok ha ha kopog a futómű, vagy bármi más van.
Hidd el ha szar az autó nem hozom el. -
batai15
félisten
válasz kovacsroli #169817 üzenetére
ennyi csak nem akartam le írni..
-
batai15
félisten
válasz molnarpeter #169815 üzenetére
CCa 170km, tehát 340 oda vissza.
Plusz megint menni. Nem igazán van erre időm.
Műszaki miatt abszulút nem aggódom.
Legyünk őszinték, nagyon sok autó az úton szemmel láthatóan alkalmatlan műszakira, mégis meg kapják.
(tudnék mesélni történeteket amiket amúgy is hallok másoktól műszaki kapcsán ) plusz úgy érzem hogy van annyi műszaki affinitásom hogy hogy el tudjam dönteni hogy oké e a gép vagy nem.Egyébként is sógorral megyek, az is gépész.Egyébként nem sokára elküldi az állapot felmérés adatait.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz molnarpeter #169807 üzenetére
Mit miért is?
Szombaton nincs nyitva műszakiztató állomás nem?
Egyébként volt elvileg állapot felmérésen, ha elküldi, és még relevánsak az adatok(tehát nem hónapokkal ezelőttiek) akkor jó.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Luck Dragon #169802 üzenetére
nézett haverom egyet győrben. hátsó híd baja van, azon kívül szerinte olyan mint az új
CCa 800k lenne, és még csak a hátsó hidat vettem számításba.
AMit linkeltél tetszik, de eléggé messze van nekem .
Ha ez a gyulaji nem lesz jó, viszont akkor ez maradt a kalapban, kénytelen leszek el menni érte. -
batai15
félisten
-
batai15
félisten
406 elment.
Most akkor valóban jó volt, vagy hülyék vették meg.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
De van a belseje rol is kép, csak azzal nincs semmi gond. Motor tér a 206nak milyen? A turbó cső mintha meg lenne repedve.
Melóba kell hosszabb távon szaladgalos mindenre.
406 alkatrészei miatt félek én is. Meg halottam olyat hogy 430 van benne.
Bár kolléga rá néz csak még nem írt vissza. -
batai15
félisten
bocsi dupla vagy tripla 206 képek[link]
-
batai15
félisten
-
batai15
félisten
Beszélek a szerelőmmel.
A 206rol van állapot felmérés ha nem viszem el kedden megy Műszakira. -
batai15
félisten
csak mint írtam a 406 ára 500ezer kereskedésbe..
van benne elvileg 33xxx ezer km .
Túl olcsónak tűnik.Elől michelin gumi hátul conti(igaz nyári)
Ha mégse ennyi a km hanem mondjuk több(amit kétlek)
Akkor nem tudom hol van benne a kutya elásva.
Tényleg nagyon tetszik előbe is, csak ugye ez is 19 meg , túl olcsó.
KEreskedő azt mondta hogy be számolta az autót...
hát nem tudom.
Viszont ott van ha tényleg olyan jó mint aminek tűnik, alig fogyaszt többet mint a 206, jóval komfortosabb nagyobb . -
batai15
félisten
hát figyelj képek alapján és az elmondás alapján nem hiszem hogy gond van.Egyébként is , mondtam hogy szerelővel át akarom nézetni , és benne van.
Jónak érzem az autót.
A 406ra is mondta a kereskedő h vihetek embert, szerelőt, még nyitás előtt menjek oda hogy én indítsam hidegen.
Ha kettőt fordul, ingyen adja a kocsit.
És azon sincs műszaki aszem.Hidd el a műszaki a legkisebb probléma, kollega bármikor műszakiztatja.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
[link]
Szombaton megyek megnézni ha jó elhozom. Női tulaja van, meglepően képbe van vele. Képeket ma kapok róla.
Annyi bibi van hogy elhagyta a törzskönyvet, de elmondta hogy hatósági eljárás meg volt stb stb, rá kerestem a neten és szóról szóra egyezik a story.[link]
A kék 406 ennek nyomába sem ér főleg belső állapot tekintetben.
És pont ez a furcsa. Kmet le kérdeztem 2012 óta vezetve van, és pont az a baj hogy az autó túl jó bőrbe van árához korához futáshoz képest.
Jó vannak nyilván kívül belül használat nyomai karcok srb, de abszolút nem zavaró módon. -
batai15
félisten
válasz grizlisandor #169766 üzenetére
Mondta amúgy hogy vigyem oda a szerelőt, de mivel kb 15km kellene menni ahol ráadásul roszabb az út,es sok minden kiderülhet, plusz szerelőnek ezer dolga, van akna stb,es mivel van elég dolga nehogy már szerelő jöjjön házhoz ahol alá se tud nézni rendesen..
Pedig még mondtam is ha viszem az autót egy forintot nem alkudok, meg még az üzem anyagot is állom azon a 30kmen m. Küldtem neki egy smst hogy korrektebbek gondoltam ennél hogy érezze a törődést. -
batai15
félisten
válasz grizlisandor #169766 üzenetére
Hát elküldtem a kurva anjaba. Korrektseg mindenek felett.
Már az elején is mondtam neki hogy tetszik az autó mikor meg néztem,es majd a szerelő mondja meg a végső verdictet.
Bezzeg nekem volt annyi emberségem hogy aki meg veszi az audit mondtam neki hogy szimering lesz a ludas, mert én holnap is tükörbe akarok nézni.
Jó mondjuk 2 napja megint leszopatott az Audi xD -
batai15
félisten
válasz grizlisandor #169764 üzenetére
Nem volt hajlandó bele menni hogy amúgy egy nem messze lévő szerelőhöz elvigyük a kocsit.
Nincs baja az autónak, de vegyél új autót akkor, meg te se engednéd hogy szerelő meg nézze.
Én meg mondtam hogy nem hibátlan autót keresek, nem újat, és anno az én peugeotomat mielőtt vették szerelő fullra át nézte.
Motor váltó, klíma legyen főleg hibátlan ezek a zsebbe nyúlós dolgok, egy lengő kar szilent vagy bármi nem nagy tema.
Kb ezt 10x elmondtam neki. Már tegnap is furcsa volt mikor mondtam neki a szerelot, flegma volt akkor is. Előtte meg 2 naponta hívott hogy na akkor megyek még nézni?
Menjen az ilyen oda ahova gondolom.
Pedig amúgy egyik rokona haverom mondta hogy rendben van a gép.
De ugye ő sem szerelő. Nem fiatal a gép meg cr is.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
[link]
mit mondtok? most hogy a 406 tulajával össze vesztem, az is kiesett, és szerdán megy el a gép.
szóval kb mint autó kiesett amit néztem.
Km-et le kérdeztem, nem valószínű h tekert.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Stylewars_kp #169717 üzenetére
Mentem vele. Eddig azt mondom eddig aza legbiztosabb.
[link]
Minimális esztétikai hiba amit láttam, persze szerelő is meg kell nézze.
Hát akkor azt mondom hogy a 406. Nagy tágas eddig ez a szimpatikus.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Stylewars_kp #169715 üzenetére
Pont hogy városba tette bele..
Én azt mondom hogy csak agyalni kellene a 406on hiába 19 éves de ezek alapján biztosabb vétel.
Téli nyári szett pár hónapos vezérlés stb. Ja meg 500 csak. Kínálat közepe.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Meg kérdeztem az Isaszegi pugot.
Úgy került bele a 60ezer km 1.3 év alatt hogy kísérő kocsi volt városban.
Vessem el azt is? Így kb minden kocsi akkor kiesik.
4 ezer havonta városba nem kevés...
Igy már azt mondom inkább biztos elő élettel a 406 amit néztem 500ba.. Abba egyenletesen került bele legalább...[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
[link]
És ez? -
batai15
félisten
válasz BigBlackDog #169681 üzenetére
A másik Peugeot ról Mi a vélemény érdemes megnézni vagy inkább azt mondjátok kereső környékén 600 körül valami dízelt Aztán ennyi ezt szombaton mennék Egyébként megnézni azt a Peugeot Csak hát ugye Budapest Nyírbátor távolság
-
batai15
félisten
válasz BigBlackDog #169671 üzenetére
Elég meleg volt bent fűtött rendesen a motor is magas fordulaton és egy deka kormot nem nyomott. Igazából itt most arról van szó hogy van egy hirdetés alapján sok kilométert futott de elméletileg jobban lekövethető karbantartási lag jobban lekövethető autó vagy egy vélhetően valós km es keveset futott Bár pár kérdőjeles autó aminek egyébként hogyha valós a km re akkor viszont jóval kevesebb rizikót rejt magában mint a
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Meg néztem ezt a kocsit itt van a városba kereskedő árulja,anja garázsába van épp.
[link]
Km sztem valos
Igazabol hátsó ajton egy pötty horpadas. Futómű fékek motor szépen megy jó teljesen.
Beltér is igazából okés.
Ami viszont zavar
2 évet állt állítólag azoknál akik behozták, de betegség miatt nem hozták forgalomba.
Nincs meg a gyári riasztós vezérlős kulcs.
Nem sokat mentem ez alatt a vizho meg se mozdult de tényleg 3 4 km mentem vele.
Új olaj szűrő volt benne szóval igaz hogy most kapott olajat stb.
Motor tere.
Menni akarok szombaton a szürket meg nézni de abban meg 280 e van viszont 2 évvel fiatalabb magasabb fel szereltség,es hátsó híd egyéb leug hibák javitva külsőleg is jobban tetszik. [link] -
batai15
félisten
válasz molnarpeter #169546 üzenetére
Hát nagyon nem akarok kijárni max ritkán.jó volna aza havi 2xfel nap mással is mehetne.
Mondjuk kolega 3 milliós cr skodaba tollja és még kevesebbet eszik mint a magyarral. ÁLLÍTÓLAG ukrán gázolaj kén tartalma másabb csak.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz molnarpeter #169543 üzenetére
Köszi agyalok rajta.
-
batai15
félisten
válasz molnarpeter #169540 üzenetére
Néztem őket, de egy öntetüen mindet igen gyengének tartják. Nem úgy mint az 1.4 hdi 67 lovamat, hanem még attól is inkább. És a pályát de nagyon kultiválja.
Továbbá nem valami komfortos a total car szerint nem. Egy haszon gépbe elmegy,de személy autóba én azért szeretnék beszélni is.
Hajtok néha caddy sdit amúgy és elég hangos.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz bitpork #169538 üzenetére
Hát úgy vagyok vele pontosan normálisan át kellene nézni.
A 104 ezer kmest nem zártam ki, csak még nem néztük meg. Bár aszony mindenképp kombit akár.
Amúgy pont mondtam minden eladónak. Én nem kezdek el alkudni ha jó az autó. Ma is rám írtak páran az Audi miatt,egyből menyit engedek mondom kocsi melett kellene erről beszélni.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Jöttek ma nézni az audit. Srác el volt tőle ájulva. Holnap ad választ hogy meg e tudja venni.
Viszont minden kinézett autó elkelt rövid időn belül, egyedül ez van még :
[link]
Gazdája szerint hibátlan. Egy pár fék tárcsa kellesz mert egyik hullámos lett.
Ha ez sem lesz jó, nehéz lesz mert kb tanacstalan vagyok hogy mit vegyek.
Ja még a 406 van ott. De ugye az 99 es.
Kezdem úgy látni hogy nagyon nehéz lesz.
Mit ajánlanátok még dízelbe ami még bízható?600 alatt lehetőleg?
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Na azt a 2.0 hdi kombit elvittek. Nem sokáig hirdették szóval tuti jó volt. Az 1.4 hdi amit linkeltem kmbe jóval több, majd 300.
-
batai15
félisten
Na szóval a 2.0 hdi többség szerint nem simens hanem bosch.
-
batai15
félisten
válasz grizlisandor #169426 üzenetére
Régebbi motorral evett 9.5 benzinbol még azt is sokallom de legalább az dinamikusan menve evett ennyit.
-
batai15
félisten
Hát ilyen ár sávba nem fér bele, meg amúgy is kell a tökömnek ez a sok lengő káros futómű.
Nem tervezek kint tankolni csak a mihez látás végett írtam le az egészet.
Mondjuk kolléga 1.6 cr octaviaba is azt tolja pedig most vette 2.7 ért és van benne 200000km.
Nem hiszem amúgy hogyha minőségi kuton tankol az ember ártok a kocsinak vele elvégre kint még néha különb autót látni mint itt. Haver 1.6 hdibe nyomta még némivel kevesebet evett mint magyarral...
Szóval ha rizikozom pár hónap alatt is sokat fogok üzem anyagon, amit lehet eseleges javításra költeni.
Inkább az idő ami miatt nem nagyon járnék ki.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz batai15 #169414 üzenetére
Amúgy audival se lenne akkora gond ha valóban annyit enne mint amit anno a gazdája mondott. 7 8 liter benya és plusz egy liter lpg. Kolléga 1.6 pasattal ennyivel meg van. Beszéltem egy sráccal kocka az V6 10 liter....
Néztem Nem csak ez én problémám Úgy látom a többletfogyasztás A4 esetén benzin bőr plusz Bonus az egy év a cserélt féltengely csukló megint kattog[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz grizlisandor #169413 üzenetére
A kis pug csak hibás érzelmi döntés eredményeként ment.
(nagyobb erősebb autó ami ráadásul automata,férfiasabb és költség mentes)
Most az Audi lpgs, de a 12 litert sokallom, és mivel sokat megyek, nem épp olcsó.
Jelenleg kb úgy kerül 2500 forintba 100km hogy kint tankolom ukranba, és rá megy általában a fél nap, korán kelés, sorban állás stb.
Ithol jelenlegi lpg ár melett ez lenne 3000 Ft minimum.
És akkor még egy liter benzint se tankoltam bele.
Amúgy is azt mondják hogy 2 tank lpg, 1 tank benya ajánlott.
Egyébként is mivel kicsi a tank csak úgy éri meg nekem hogy tele tankolom ezt is azt is.
Az ígért 8 liternek a közelébe sincs az autó, ahogy anno mondta a gazdája.
Ezzel a szemben a kis pug 4 liter körül evett nálam, és ugyan jóval gyengébb mégis hosszú távon azal is dinamikusan mentem. Mai árfolyammal számolva 5 literre kerekítve 2100ft durván. Úgy hogy ithol bemegyek a kútra és szinte stabilan meg van az 1000km különösebb erőlködés nélkül.
Ha meg kint tankolom
Normális kuton 1500 Ft.
Ezzel szemben most az Audi tojás hejjal a lábam alatt 11 benya.
Regebi motorral evett 9 körül.
Ja és jelenleg audival 47 liter lpg plusz 58 liter benya tud 900km körül. Ja az anjat, azt. Tegnap volt diagon és látszólag semmi hiba. Légtömeg mérőt cseréltem. Megy.
Mivel pót kerék tartályos és úgy hogy be raktam a pót kereket is a csomag tartó ami amúgy bőven elég lenne, kb akkora mint egy Suzuki Swift.
Lehet számolni 6 literr a dizelt ithol tankolva még akkor is jobban meg éri, de mivel 1000 km egy tank, még meg érné ki is menni... Pont azt számoltam hogy 2 hónapig ha ki járok meg marad 40 50k át írásra... Az elég sok.
Még ha rizikós is a kinti nafta (amit nem tartok annak mivel okko kuton ennyi a dízel) hónapok alatt meg térülne egy esetleges javítas.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Ja hogy siemens.. Isten ments..
Felhivtam egyébként, km teljesen reális.
Hétköznap városba használták hétvégén vidékre.
Kormány kapcsoló volt cserélve egr szelep, magas nyomású pumpa szabályzó ezen kívül full gyári motor.plusz kötelező szervizek.
Készséges a fickó mondtam hogy egy átvizsgálás esetleg ha úgy van lehet e, mondta hogy semmi probléma. Viszont így hogy siemens elment tőle a kedvem a leggroszab porlasztó típus amit emlegetnek.
Akkor a 406 is amit linkeltem szintén siemens? Bár úgy emlékszem hogy arra a tulaj boscht mondott.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz szőröscica #169404 üzenetére
Kovezz meg, de nekem a 206 sw tetszik.
Amit linkeltem 600ert leírás alapján műszakilag talán jobb, viszont ennek a javára van 100 ezer difi, meg ha jól néztem van téli gumi szett is.
Valamint ugyan az 1.4 hdi a kis 1.3 suzukim után más világ volt menet dinamikába,de főleg az Audi után a fele annyi félek h kevés lesz. Én azt mondanám hogy egy biztonságos előzést tudjak abszolválni, jobb lenne a 2.0 hdi /90 le.
1.4 hdinek hogy kb 90 lovas legyen kell egy stage 1 chip, de nem vagyok othol a témában hogy erre alapozzak. -
batai15
félisten
válasz Luck Dragon #169402 üzenetére
Én is így gondolom. Bár a legjobban ami tetszik a szürke sw,jóval fiatalabb.
-
batai15
félisten
[link]
Vélemény? Ugyan úgy 2.0hdi kettős tömegű és fap nélküli. -
batai15
félisten
válasz Napfénysüti #169337 üzenetére
Az biztos hogy mennie kell mert alá gyujtok.
Viszont tényleg csak ha veszek autót magam fogom nézni,és ha tetszik szerelő ha ok, akkor veszem.
Onnatol csak magam tudom majd hibáztatni, mert eddig mindig másra hagyatkoztam.
Felraktam hirdetni, úgy vagyok vele ha viszik amikor viszik. Ha 3 hónap múlva akkor legalább azt mondom hogy na adok többet mint amiért elmegy, aztán hátha jobban sül el. -
batai15
félisten
válasz BigBlackDog #169330 üzenetére
Igazából mint látod , ha nyáron nem teszik tönkre , akkor most nem itt tartana az ember.
Amik most vannak javarészt még mindíg annak az eredménye.
Nem futómű vagy hasonló dolgok.
Akkor ha úgy nézed nem sokat költött volna az ember az audira sem..
Bár ígyis meg kapott mindent eddig, klima futómű meg mindent, mert úgy voltam vele nem akarom hogy gyűljön .Utána meg sikerült fel ülni a szopó rollerre.Nem az a baj hogy kell költeni, hanem hogy mennyit, és miért.
Környezetembe mindenki azt mondja hogy menjen a kocsi , ne szopassam magam tovább.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz BigBlackDog #169327 üzenetére
Sok vagy kevés?
Ja értem sok. És ez mind a nyári munka eredménye.
És nem mindegy hogy 1800 v 2600 100km
Ha 500ba elmenne az Audi 2 hónap alatt meg lenne az atiras költsége, annyit meg spórolna az ember ha meg gond van, akkor azt amit audira költene az ember meg ott lenne.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz BigBlackDog #169325 üzenetére
Csak hogy a főtengely szimering csere 50k magába.
Ott van a víz fogyasztás gondja ami remélem csak valami cső.
Ha váltó lent a szimering miatt, már ott van az ember vizpumpa vezérlés, ami megint vagy 30k plusz munka díj, lambda szonda légtömeg mérő hibát is dob, bár utóbbit csereltem nem lett jobb. Termosztát is kell sztem bele.
Plusz a többi.
Vezérlést nem néztem hogy őszinte legyek de mint mondtam szerelő meg fogja nézni ha úgy alakul.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz BigBlackDog #169323 üzenetére
Így van. Egy főtengely szimering, többlet fogyasztás meg egy víz cső repedés amit meg kell most oldani. Plusz csapágy, motor tartó bak. Meg ki tudja még.
Olyan 100 150 kell rá. Plusz pár futómű alkatrész.
Meg néztem a pug 406ot.
Szépen jár a motor, nem remeg mint anno amikor egy porlasztó hibás volt az enyém.
Motor porszaraz, futómű, fék is rendben van. Minden működik, csak esztétikai hiba van.
Meg egy két helyen lakk hiba. Illetőleg egy belső kárpit lóg.
Persze szerelőnek is látni kellene de azt mondom jó kocsi.
Jól húzott olyan nagy kaszniban 90 pacival.gumik mind jók. Turbónak nincs hangja. Vezérlésbe van 12k. Olaj csereig meg 7 ezer km.Előttem voltak akik nézték 480ba nem adta oda nekik
Meg hirdetem az audit . Ha elmegy akkor legalább tudom melyik típust nézzem már. Gondolom nem csak ez az egyetlen pug lesz 406 500 körül.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz BigBlackDog #169318 üzenetére
Beszéltem a fickóval. Jókat mondott az autóról, megyek ma meg nézni.
Van pár ismerős kérdezek róluk ezt azt.
Audit meg hirdetem aztán meg látjuk.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz BigBlackDog #169315 üzenetére
Köszi. Múltkor itt is írtátok hogy a 2.0 hdi elég jó konstrukció.
Nem várok csodát amúgy, de motor ha jó bőrbe van akkor, és ha nincsenek még előjelei a porlasztó vagy szivattyú kopásnak, akkor nem egyik napról másikra hal meg.
A melett. 90 lovas hdi ahogy nézem fap,es kettős tömegű nélkül is van.
Kis piros valóban nem gyári felnivel van.
Viszont leírás alapján porlasztók voltak cserélve ami jó omen.
Kis szürke szintén tetszik. Km és kora miatt szimpatikus.
Nem várom el nyilván hogy ne kelljen költeni, de hátha kevesebb szopo roller lesz mint az Audi.
Az biztos hogy ha úgy van állapot felmérés lesz.
Ár, leírás méret, valamint 2 garnitúra gumi miatt a 406 a szimpatikus elsőre. KM ugyan sok, de a kis 1.4 hdimbe is ennél több volt, és egy db porlasztót kért csak, azóta is jár vele az új tulaj.Azt nem tudom h ha jó állapot csapjak le rá,es áruljam ki tudja meddig az audit, vagy várjam meg és akkor nezegessek.
Mondjuk holnap szerelő végre rá néz hogy mitől eszik 12 litert, stb.
Mondjuk erre is 200k rá kell költeni hogy olyan legyen amitől nem fosok meg nem akarom folyamat felgyujtani, 500at mondtak rá amúgy, szóval ha a javítást bele veszem cakk pakk 700 van autóra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- SkyShowtime
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek