Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz batai15 #169677 üzenetére
Az semmit nem jelent, az előéletét ott nem nézi, csak, hogy műszakilag ok-e. Láttunk már karón varjút...
mod:
Ja látom már linkelték előttem.
Még úgyis hogy nem a telepen áll hanem az anja használja és az ő garázsába van?
Fal szöveg, haver így vett egy Focus-t, a nepper felesége használta. Aztán kiderült, hogy motorhibás a kocsi... Sajnos mindenre fel kell készülni, ezek bármit beadnak csak, hogy rád melegítsék a sz@rukat.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
BigBlackDog
veterán
Kmp vizsgáról még nem hallottam, de KPM vizsga létezik. Viszont én nem reménykednék ilyenben, simán becsúszhat egy meg kettő hiba is akár a rendszerbe. Bár ugye a KPM -talán szerintem- egy picivel komolyabb, mint egy egyszerű eredetiségvizsga.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
406 -ban sem volt ... még is megszívtam vele !
A Német az tényleg német ? vagy Ausztriából ? sokan keverik a kettőt !
Ismerős Golf 4 -t Ausztriából hozta szép meg minden, kb. 1 hónapja voltam neki olajat cserélni a "szereld magad" helyen, megemeltük csápos emelővel amíg vártuk hogy kicsöpögjön az olaj végignéztük az alját (nem kellett volna) a hátsó híg főleg a jobb oldala úgy szét volt rohadva hogy csak pár mm fém fogta a kereket, mondtam neki hogy ezt mielőbb csere mert egy nagyobb kátyú és kiszakad !
Szerk.
Ennyiért már nem teljesen lehetetlen jó Golf vagy Octavia -t kapni !
Ki kell fogni, ismerős 630k -ért vette vagy 3 éve az Octaviat azóta is elégedett vele.
A 307 egy kategóriával azért már feljebb van, a minap vezettem egy 206 -t és azt vettem észre mennyivel gyengusabb a belseje és kényelmetlenebb mint anyám 306 -a és sokkal kisebb, majd ugyan ez jutott eszembe a 206 egy kategóriával kisebb és olcsóbb !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest