Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz Melack #53320 üzenetére
Nekem a Nubiráról mindig egy gimnazista társunk jut eszembe. Gyakorlatilag elsők között raktak kocsit a hátsója alá, ráadásul egy ilyen szép nagy dögöt. Irigykedtünk is becsülettel, aztán az első nagyobb havazásnál pont a suli előtt szépen össze is törte. Sajnáltuk kicsit, de pár nap után ott volt az új alatta, szóval inkább csak irigykedtünk tovább.
Remélem a tied nem ilyen sorsa jut és hűségesen fog szolgálni.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Melack #53323 üzenetére
Azért egy fék csere megfelelő szerszámokkal nem olyan nagy varázslat.
(#53324) DeFranco: Tessék szépen megvárni, hogy frissítsem a gépparkot és akkor én is befékezek arra.
Jut eszembe update autó ügyben: Továbbra is keresgélem a jövendőbeli szeretőmet. Az utóbbi hetekben egyet néztem ki ami tetszett, de rövid távon kiderült, hogy eléggé törött volt, szóval ment a levesbe. Azt is sikerült megtudni powerfanaticson, hogy a standard pro hifi cseréje h/k Logic7-re vagy Individualra alaphangon egy fél millió, szóval gyorsan dobtam az utólagos csere ötletét és végképp leszűrtem komolyabb hifis cuccokra a találati listát.
Lehet kapaszkodni: E93-as 325i-ból jelenleg 20-26e € között nulla olyan van amiben sport ülés van és normálisabb hifi. Egyszerűen hihetetlen. Kezdem kissé szélmalom harcnak érezni a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Xero
nagyúr
válasz Melack #53525 üzenetére
Ú az a "fa" fáj. Egyébként pofás kis gép. Vigyázzatok egymásra!
(#53543) !Overdose!: Én pár éve átálltam arra. Nekem jobban bevált.
(#53554) Balupapa: Nagyon jó kis motor az, csak gyakran kell megkínálni jó minőségű olajcserével. Ha az megvan, akkor sok baja nem lesz. Viszont abba a bódéba én nagyobbat vennék. 206-ba még pont jó motor, akkor gondolhatod, hogy ebben hogyan is érzi magát.
[ Szerkesztve ]
-
Rambovits
senior tag
válasz Melack #54339 üzenetére
Az nekem kicsit sokat fogyaszt :$ Meg nem feltétel, csak örömteli "extra" ha beférnek mögém a hátsó ülésre
Punto GT? Erről Hobizoli tudna többet mondani?
Közben erről is lebeszéltem magam... a vegyes fogyasztása 8 fölött van
[ Szerkesztve ]
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Xero
nagyúr
válasz Melack #54349 üzenetére
Bizony. 206 ezért sem értem hogy merült föl?
(#54352) kalmanchris: 206-om van még egy ideig és vezettem eleget második szériás full extra 2002-es Xsara-t 1.6-al. Ez utóbbi ment el valós 140e km-el, garázsból, teljes hibátlanul (minden apró pici kopó szir-szar cserélve), téli-nyári szettel 500-ért nagy nehezen.
(#54360) kalmanchris: Ha normális helyen van felújítva, akkor utána sincs vele gond. A két erre alkalmas helyet már linkeltem a topicban.
Ezen felül a bal első ülés is beteges bennük, valamint a fényszóró is hajlamos némi mattulásra.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Laraxior
titán
válasz Melack #55782 üzenetére
Az enyémbe van kb 6000 km es nyikorog. Teljesen uj volt, en is csereltem. A tárcsa is meg a betét is. Sőt, a bringámat újonnan vettem szintén tarcsafekes az is nyikorog. Rossz a betét es a tárcsa párosítás
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
!Overdose!
őstag
válasz Melack #55775 üzenetére
Nem akartam vészmadárkodni, de olyan gyenge minőségű fékalkatrészekkel ne csodálkozz rajta, hogy visít. Nem biztos, hogy el fog múlni, sőt ezek általában olyan hamar elkopnak, hogy jobban megéri a drágább, de jobb minőségű.
Taat: Ott is laksz? Egyszer megnézném már élőben azt a szépséges Golf-ot. Ismerősömék is abban az utcában laknak, talán a 22-ben.
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
-
fenergie84
addikt
-
LaptopSystem
őstag
-
dabadab
titán
válasz Melack #58382 üzenetére
Nem tudom, de neked hányszor jutott az eszedbe, hogy eladj amúgy teljesen hibátlan abroncsokat? Mert nekem még soha, és ha így belegondolok, nem is akarnék ilyet csinálni.
(#58386) Dr.Zoo: a DOT meg a mintamélység ilyen nulladik szűrőnek megfelel, ami sokkal érdekesebb, az az, hogy van-e bármi rejtett sérülése az abroncsnak.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robogó, kismotor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest