Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
whited
addikt
válasz !Overdose! #38595 üzenetére
találtam 1 1.9 szívó D-t ami kimegy a világból és arra amire kell elég hogy elvigyen A-ból B-be.
Calibra meg amugy is sokat evett volna, jah és olcsó is volt a kocsi (300k) azért vettem eztHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
C xantia-hoz hol érdemes venni optikai cuccot?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
hello
erről vélemény?
szabad vennyi ennyiért 406-t?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz !Overdose! #38364 üzenetére
köszi
a biztosításról mit tudni?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
na, úgy néz ki németből hozunk calibrát, ha E-s rendszámmal használom akkor ugye fél évig lehet használni.A biztosítás akkor tényleg A0-ban lesz? más költség nincs ugye?
az E10el mennyit tudok spórolni?
érdemes használni?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz !Overdose! #38358 üzenetére
de a 2006os matiznak más az eleje nem?
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
hy
matizhoz 2006os
motorháztetőt hol tudok venni?
akár uj is jóHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz !Overdose! #38190 üzenetére
de most miből veszem észre hogy fos?
a belsejéről?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
hy
erről vélemény?
mennyi lehet a regadó?
400k?kalimpaHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
"klímahűtője mióta nálam van nincs kicserélve, én is így vettem, kell bele egy új, mivel nem javítható már meg. Az új ára 20-22ezer forint ha van ismerős autósboltban"
amit mutattam ahhoz irták ezt
valós a 22e?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz Alvin_ti4200 #38105 üzenetére
persze mindenképp, szerelő meg megnézi mielőtt megveszem persze
de a belsejéről is még várom a képeketHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz !Overdose! #38102 üzenetére
köszönöm
az miért van hogy a többi 16v 150ló ez meg "csak" 136?
nemmintha zavarnaHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
megvan, ez lesz az én autóm
[link]
a young edition az mit jelent?[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz dízelracer #38097 üzenetére
-
whited
addikt
válasz dízelracer #38094 üzenetére
na jó és aki nem gyílkolja?
mert nekem nem arra kell h szétgyílkoljam, arra ott van a másik kocsink
1 saab 3.0-sHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz hobizoli #38092 üzenetére
hát figyelj én most amiket itt olvasok azok szerint annyira azért nem lomha, meghát azért 1 swift-hez ne hasonlítsuk ebbe azért van vas is stb
elég sokan jókat írnak rólaHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz dízelracer #38088 üzenetére
de figyelj hol jön ki az a +Le különbség?
Városban lámpától lámpáig gyorsulásba?
Autópályán?max ha a németen mész
rendes gyorsulásra meg nem kell 115le-vel odaállni
meg ha nem is megy úgy gyengébb viszont megbízhatóbb és ez többet mint 0.5mp f***verés
melyik omega?[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
válasz dízelracer #38081 üzenetére
hanem?
-
whited
addikt
amugy hol van olyan táblázat amin van gyári gyorsulási adatok összehasonlítva?
amugy meg azt irják hogy a 16b-s cali 0.5mp-el gyorsabb a gyári mint a 8v akkormeg miről beszélünk?
hol van az a 34le küll?
16v
8v[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
de fiúk most ha nem pályára kell a gép akk minek h erő legyen
annyi már a rendőr hogy nem lehet vagánykodni
meg most tök mind h 16v v nem mert jön 1 vr6 és ugyis otthagyja mert miértne
arra amire kell arra meg elég a 115ló hameg vki nyávog rak bele 2 turbót és jóvan[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
valakinek 1 japán kocsi esetleg?
kell pénz az opelreHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz !Overdose! #38033 üzenetére
a calibra.atw.hu-n azt irják a 115Le-sből adták el a legtöbbet az összes közül és hogy nem véletlenül, amugy igen jobb lenne 1 16V-s
-
whited
addikt
válasz Tothgera30 #38026 üzenetére
értem
köszi de én felkészülve vennék, van 2 autószerelő haver akik átnéznék a kocsit mielőtt megvenném, apám meg fényező és lakatos tehát a külsőt ő nézné, így is felejtős?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz dízelracer #38001 üzenetére
mondjuk azzal nincs gond mert apám fényező haverja meg lakatos uh
de amugy más bajuk nem szokott lennni ugye?
azt hallottam hogy 3-400e-t is elmennek ha foglalkoznak velükHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
-
whited
addikt
hy
erről vélemény?
[link]Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
(#37576) erre valaki?
-
whited
addikt
hello
A colt-omra 1994es 1.3b-re kellene 1 sportdob, lehetőleg olyan ami nem ordít és ha lehet olyat mutassatok amivel alapjáraton duruzsol az autó úgy finoman , és később se ordítson mint a fába szorult féreg (ha crome az nem hátrány )Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Ui.
1 mitsubishi colt az alany
1.3b 75Le 1995Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Még valami
ha megnövelem a 13asról 14"-ra a felni méretet akkor többet is fog enni a gép?
Meg lassabban is fog gyorsulni?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
Véleményetek szerint mennyit számít az hogy az uj m colton alapból 14es kerék van 1.3as motorral 4henger/16szelep
nekem 1 1995s van 1.3 4hen 12 szelep és apám szerint a 14es felnit már nem birná el az autó mert sok nekiHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest