Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz Dzsolo #39995 üzenetére
nem csak a szerencsén múlik ez, sőt hajlamosabb vagyok azt mondani, hogy ezen múlik a legkevésbé.
kell rendes tapasztalat, autó ismeret, piac ismeret ahhoz, hogy egy viszonylag jó darabot találj. ha tudod mit akarsz, akkor különbséget is tudsz tenni azonos típusok között, megtalálod a hibák többségét már szemre azonnal, hamar kibuknak az lehúzós autók, így viszonylag nagy biztonsággal találsz autót. de tény, borzalmasan időigényes.egyébként meg német autópiac sem a mekka, de mivel jóval nagyobb, jóval több normális állapotú autót találni. ja és a nem török kereskedők sem fenékig tejfel, ott is oda kell figyelni..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dabadab
titán
válasz Dzsolo #39993 üzenetére
"lehet találni jó és rendszeresen karbantartott autót itthon csak"
...csak nagyon nehéz és nagyon csúnya csapdákba lehet belefutni.
"nem tudják elfogadni, hogy az autók évente 30-50e km. mennek minimum"
Minimum?... Nem, dehogy, a magyar autók többsége évi 20e km-t megy, vagy annyit sem.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
runner 125
nagyúr
válasz Dzsolo #39928 üzenetére
Noh, akkor leírom, h az én 20 éves 1.6 benyás Suzuki Vitara-mra mennyi lenne a honosítás költsége.
- 157.700ft a regadó
- 18.500ft eredetiségvizsga / Közép kategória (1400 - 2000 cm3 hengerűrrtartalomig)
- 585ft Az érvényesítő címke díja: postai feladóvevényen vagy házipénztári nyugtán
- 6.000ft A forgalmi engedély illetéke
- 6.000ft A törzskönyv illetéke
- 8.500ft Rendszámtábla
- 28.600ft Vagyonszerzési illeték (minden 1 ccm után 18ft)
- 10.900ft A származás ellenőrzési díja:
---------------236.785ft
..és ugye műszakit is csak NKH telephelyen lehet csináltatni, mivel első mo.-i forg. helyezésről van szó, ott meg általában kiba szigorúak, szóval még az esetleges előműszaki, javítások, cserék költségei bent sincsenek.
ui. azt le sem írom mennyiért vettem az autót.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
törölt tag
válasz Dzsolo #39833 üzenetére
Onnantól hogy a Casco fizet az a srác pénze, hiszen eredetileg is az övé volt mert ő használta az autót, részletekbe meg fizeti vissza...
Casco bank független egymástól, nem úgy történik a kifizetés, hogy a Casco direktbe a banknak utalja a pénzt...
Nyilván a kőbevésett processz, nem ez, de továbbra is fenntartom hogy a bank a saját dolgozójának simán tehet ilyen kedvezményt...
(#39834): HALÓ, miért használja ingyen a bank pénzét? Lehet hogy én vagyok gyp, de ezt rohadtul nem értem, ugyanúgy visszafizeti a tartozását mint ahogy az redeti szerződésben volt, csak a banknak a tökére a biztosítása nem egy fehér hanem egy piros swift. Mondtam valamit.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dzsolo #39830 üzenetére
Lehet hogy én nem értem, de magyarázd már el hol fizet itt más? A bank úgy kapja meg a pénzét ahogy leszerződött eredetileg az ügyféllel.
A tőketartozása 1,6millió, NEM 2,3, viszont a futamidő végén 2,3at fizetne vissza... Nagyon nem értem ehhez mi köze az árfolyamnak, semmi köze hozzá.
Ismerek olyat aki hónapok óta nem jelentette be a banknak hogy ellopták az autóját, és fizeti vígan vissza a hitelét, ez jobb?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dzsolo #39828 üzenetére
Casco utalja neki a pénzt, ezt megjelenik a bankszámláján. 1,7et ér az autó 10% önrésze volt, mondjuk hogy könnyű legyen számolni 1,5 milliót kézbe kap.
A tőketartozása 1,650 mondjuk, ahhoz hogy le tudja zárni a hitelt be kell pengetnie 2,3at.A banknak miből állna ha a tőketartozást, - ami miutána Casco fizet a srácnak, a bankszámlájára, már nem fiktív pénz - átírja egy másik autóra? Hangsúlyozom a banknak a dolgozójáról van szó, tehát még csak nem is piaci viszonyok érvényesek.
Nem beszélek itt árfolyamról, meg igazából nem a felelőtlen hitelezést bírálom.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest