Hirdetés

Aktív témák

• Dzsolo

senior tag

válasz dízelracer #39933 üzenetére

Én csak azt nem értem miért kell ilyet venni Magyarországon? Már nem azért, de ha van pénze valakinek nem ilyet vesz meg, mert az válogat akinek nincs az meg pont ezt veszi mert neki mindegy csak autója legyen, véleményem szerint lehet találni jó és rendszeresen karbantartott autót itthon csak ugye senki nem akarja megfizetni, ha valaki szeretne egy 2005 autót venni akkor keressen rá a 2007-es autókra és az legyen az induló ára, szóval azért gondolom senki nem kételkedik abban, hogy olcsó kocsi elég lelakott minden szempontból, aki meg nem veszi a fáradságot, hogy lekérje az általa kiszemelt autó adatait mind okmányirodán mind szervizben (mondjuk a márkaszervizekben is komoly dolgok folynak csalás terén), az meg is érdemli. Egyébként nem tudom mostanában voltál e Németországban autókereskedésben, mert akkor ott rengeteg Török és egyéb kereskedőt találsz, az autóik nagy része ott sem tükrözi a valóságot, és kitől vesz a magyar hát tőlük, mert olcsóbban adják nem veszi a fáradtságot, hogy elmenjen másik kereskedésbe, ahol egy rendes kereskedőt talál vagy felkutat egy magánszemélyt mert hát ugye ott a kocsi drágább. Aki magának vásárol kintről és rászánja az időt, pénzt az többnyire gondozott autót hoz be megbízható helyről (hamarabb talál mint itthon). A magyar autós társadalommal fejben komoly gondok vannak, nem tudják elfogadni, hogy az autók évente 30-50e km. mennek minimum és egy 3-4 éves autó sajnos eladhatatlan 200e km futásteljesítménnyel, nem számit, hogy hosszútávokat mentek vele és szervizelték.

Aktív témák

Hirdetés