Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
Tothgera30
Ármester
-
aphra2
senior tag
válasz hossszú #27819 üzenetére
"Persze alá kell nézni mert a műanyag alatt alattomosan meg tud bújni a rozsda."
Elég kíméletesen fogalmazól, én úgy mondanám .hogy sz@rrá tud rohadni,
hattyúnyak, hossztartók, meg a 4 kerékdob, ja és a 2 első torony, más meg már nagyon nincs is .
Kivéve ha valami über-brutál megkímélt darabról van szó .Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
lsc
nagyúr
válasz hossszú #27492 üzenetére
Smart coupe 45 le 3.623e, a legdrágább 98 lóval 5.027e . Ha a konkurenciához nézzük egyáltalán nem drága . Az hogy nem Te és én vagyunk a célközönség az valószínű, de a cikkben is benne van . Voltam próbaúton 1000-es benzinessel, nem rossz, hárman elfértünk kényelmesen . Az tény hogy nem lesz "népautó" .
Mod fekeandras : Három felnőtt simán elfér mint írtam, a "negyedik" ülés még mindig ott van pakolni . Egyébként sehol nem láttam hogy családi autónak hirdették volna, az audi 2-es sem volt olcsóbb a maga idején .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Tothgera30
Ármester
válasz hossszú #27458 üzenetére
Tudom ismerem, a tág családi körömben is van 3! Már mindeggyik az újabb 1.7i, de ültem még a régi 1.6-osban is, még 16-os gyári acélfelnikkel, és ciripekő terepgumikkal mentük a Tiszapartra! De szép felnikkel, és aszfaltra való gumikkal igazi kuriózum lessz a városban.
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
E-Max
tag
válasz hossszú #27004 üzenetére
Igen.
Sőt, már rengeteg helyen tesco kút nincs is, hanem shell embléma van.
Ahol még nem, ott majd lesz.
Annyira nem éri meg, hogy sok ezer literes tartályokat csináljanak, meg egy külön finomítót, hogy nagy üzembe cserélgessék az adalékokat.
Szóval nem kell tőlük félni.
Auchan anno sz#r volt, mikor valami gyenge minőségű szlovák benzint használt, de mióta MOL-t használ egy az egybe, azóta ugyanolyan jó, mint a MOL.# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
Versus82
aktív tag
válasz hossszú #25663 üzenetére
260 millió egy 6 éves sportautóért? el van tévedve az ember.
Integra: ez meg a másik.... ha 300 milkóm lenne akkor már arra a bugattira licitálnék. vagy egy mclaren mercire.
[ Szerkesztve ]
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest