- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
-
-
-
aphra2
senior tag
válasz
hossszú #27819 üzenetére
"Persze alá kell nézni mert a műanyag alatt alattomosan meg tud bújni a rozsda."
Elég kíméletesen fogalmazól, én úgy mondanám .hogy sz@rrá tud rohadni,
hattyúnyak, hossztartók, meg a 4 kerékdob, ja és a 2 első torony, más meg már nagyon nincs is.
Kivéve ha valami über-brutál megkímélt darabról van szó.
-
-
lsc
nagyúr
válasz
hossszú #27492 üzenetére
Smart coupe 45 le 3.623e, a legdrágább 98 lóval 5.027e . Ha a konkurenciához nézzük egyáltalán nem drága . Az hogy nem Te és én vagyunk a célközönség az valószínű, de a cikkben is benne van . Voltam próbaúton 1000-es benzinessel, nem rossz, hárman elfértünk kényelmesen . Az tény hogy nem lesz "népautó" .
Mod fekeandras : Három felnőtt simán elfér mint írtam, a "negyedik" ülés még mindig ott van pakolni . Egyébként sehol nem láttam hogy családi autónak hirdették volna, az audi 2-es sem volt olcsóbb a maga idején .
-
válasz
hossszú #27474 üzenetére
Akkor ezt nézd! Egy kis történelem.
-
-
válasz
hossszú #27458 üzenetére
Tudom ismerem, a tág családi körömben is van 3! Már mindeggyik az újabb 1.7i, de ültem még a régi 1.6-osban is, még 16-os gyári acélfelnikkel, és ciripekő terepgumikkal mentük a Tiszapartra! De szép felnikkel, és aszfaltra való gumikkal igazi kuriózum lessz a városban.
-
E-Max
tag
válasz
hossszú #27004 üzenetére
Igen.
Sőt, már rengeteg helyen tesco kút nincs is, hanem shell embléma van.
Ahol még nem, ott majd lesz.
Annyira nem éri meg, hogy sok ezer literes tartályokat csináljanak, meg egy külön finomítót, hogy nagy üzembe cserélgessék az adalékokat.
Szóval nem kell tőlük félni.
Auchan anno sz#r volt, mikor valami gyenge minőségű szlovák benzint használt, de mióta MOL-t használ egy az egybe, azóta ugyanolyan jó, mint a MOL.
Aktív témák
- Intel PC , i7 8700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Update 05.05. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest