- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Aktív témák
-
saguaro
tag
Merem használni, mert pl minden hétvégén továbbra is ezzel fogunk járni, de pl a párom is ezt nem hiszem, hogy szeretné használni, már csak amiatt is, mert automata, és nagy autó.
5-6 év alatt, ameddig tervezem, hogy megmarad, max 100.000km-t teszek bele, azt sem őrült tempóban, hanem a sebességhatárok +10%-os sebesség mellett, normálisan, 1-3.000 között tartva a fordulatot, ahogy a passatklubban írta az egyik srác, ilyen használat mellett kibír 300-400.000km, minden gond nélkül, ha olaj volt cserélve.Egyébként hétvégén beszéltem előző tulajjal is, mondta, hogy imádta nagyon, a fiának akarta adni, de az inkább egy 6-os golfot vett, újat, ő pedig új passatra költötte a pénzét. Sajnálta eladni, kímélte, vigyázott rá. Hangjából, stílusából, az autó állapotából(ilyen gyönyörű állapotban levő 5 éves autót nem láttam. Belül sehol egy karc, egy kopás, egy hasadás, egy morzsa, egy por szem, kívül is csak annyi, amennyi a tulaj szerint a mélygarázsban történt, az se általa. 101%-os állapotban van, és ha rajtam múlik, 101%-os állapotban marad is, de törekedek a 102%-ra.
Utoljára, legyen hozzá szerencséd és minél kevesebb bajod.
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged