Hirdetés

Aktív témák

• E-Max

tag

válasz deicide #24081 üzenetére

Régi cégnél F astrát kapott mindenki, rengeteget mentem velük, Bp-n belül, okádni tudok tőle, futómű új korukban jóvolt, aztán hatványozottan halt meg a pesti utakon, míg a többi hasonló kategória(corolla,focus,civic,stb....)sokkal jobban bírta.És pesten szó nélkül megette a 9litert, nem agyonpörgetve, hanem úgy, hogy max 3500-ig pörgettem, utána váltás...
    Abban a lengéscsillapítók, rugók, szilentek, elektromos ablak motorok mindkét oldalon többször(akár 5-ször,6-szor is)romlottak el, de a motorjával is voltak gondok, mindemelett 4 évesen, mikor csere volt, már a nagyrészének rohadásnak indult a kerékívek, az ajtó zsanérok körül az a meg b oszlopok, a lökhárító alatt a kasztni, stb...
    Nem egy darab, hanem 14darab volt belőle, mindben ültem, mindegyikkel ez volt a tapasztalat.
    1.6-os 100lovasak voltak azok is, 4 ajtós, sedan kivitelben.
    Talán comfort felszereltséggel.
    Igaz, az enyém 1.5 évig volt meg, utána kaptam a zafirámat, ami 5 évig megvolt, azt imádtam, semmi baja nem volt, rengeteget mentem vele, heti 1000km sem volt ritka, az is comfort volt, de azon kívül, hogy egyszer meghalt a generátor talán, semmi baj nem volt vele.
    És sok ismerősnek ma is megvan a zafirája, mindegyik hűen szolgál.
    Ellenpéldaként egyik szomszédomnak f astrája van, de már 2003-as talán, classic, klíma, stb ami fontosabb dolog benne van, újonnan vette, most van benne 37ezer km, semmi baja nincs vele. :F

# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #

Aktív témák