Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
dragonfx #1581 üzenetére
én épp tegnap cseréltem, kb 10 perc volt. meleg motornál érdemes, mert akkor ugye folyósabb az olaj. alul olajteknő, nekem 15ös kulcs nyitja. aláteszel egy régi 5 lityis kupát kivágott oldallal, azzal az oldalával felülre. szal csavar kiteker, olaj kifolyik. hagyod addig csöpögni, míg csöpög, kb. 3 perc. olajleeresztő csavar visszateker, meghúz, de csak normálisan. olajszűrő leszed, nekem a 3 karmos leszedő jött be leginkább, ahhoz kevés hely kell. lassan letekered, a végénél aláhúzod a műanyag kupát, és belefolyatod a cuccot, ami a szűrőben volt. új szűrő gumi peremét megkened egy pici régi olajjal, hogy könnyen felmenjen, feltekered, meghúzod érzéssel. olajbeöntőn beöntöd az olajat, beindítod a motort fél percre (már ha tudod mennyit kell önteni bele, és nagyjából benne van) utána hagyod 4-5 percig lefolyni a karterbe, megnézed a szintet..ha jó, akkor elpakolsz. a régi kivágott kupából átöntöd a frissen kiürült kupába a fáradtolajat, és elviszed szépen valami olyan helyre, ahol lehet tárolni. de alaphelyzetben tényleg egyszerűbb elmenni valahova, ahol ugyanezért 1-2K-t kérnek, és ők lesznek olajosak...
Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest