Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemanke
tag
Hello palfitom,
Sikerült beszerezni az ajánlásod szerint egy kicsi módosítással a gépet.
Végül ez a konfig lett:
-ASROCK B550M PRO4
-AMD Ryzen 7 5700X
-Gigabyte Windforce OC RTX4060
-Aerocool Trinity Mini fekete ház
-Kingston Fury Beast 32 GB DDR4 3600Mhz CL18 (2x16Gb)
-Be Quiet! System Power 10 550W
-WD 1TB Blue M.2 1 TB
-Arctic Cooling Freezer A35 A-RGB
Iponon keresztül lett végül megrendelve, rengeteget szívtam azzal, hogy összepakoltam a gépet le akartam adni a megrendelést, de mindig módosult valaminek az ára, vagy már nem volt készleten, ezért változott a ház, hűtő és a ram is.
Még egyszer köszönöm a segítséget és tanácsokat! -
icemanke
tag
válasz palfitom #177649 üzenetére
Szia,
Mai nap folyamán szembejött velem egy cikk itt az oldalon a tápokkal kapcsolatban.
Van egy összeszedett lista, hogy CPU+GPU kombóhoz milyen táp kell.
Lista itt
Ryzen 7 + RTX4060 konfighoz 550W-ot ír.
Érdemesebb lenne a 450W-os helyett egy 550W-osat nézni
BE QUIET! System Power 10 550W
Köszi a válaszod! -
icemanke
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy asztali gépet vásárolni és ebben kérném a segítségeteket.
1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Elsősorban mely játékok?
Az elsődleges cél grafikai tervezés(PS,Illustrator), 3D modellezés(Blender), valamint Unity-t szeretném használni, valamint nagyon kis mértékben régebbi játékokra.
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
----------
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Monitor, egér, billentyűzeten kívül mindenre
4. Mennyi a kereted rá?
340 ezer Ft a max
5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya és processzor választásnál is lényeges szempont)
Jelenleg egy Full HD LG tv-re lesz rákötve, jövőre tervezek venni majd egy monitort hozzá.
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? Nagyobb értékű komponensekből mehet-e használt, vagy mindenből bolti új kell?
Nincs elköteleződésem egyik márka irányába sem, viszont szeretném, ha minden része új lenne és egy helyről egyben meg tudnám vásárolni.
Elsőre ezt néztem ki egybe összeszerelve opciók nélkül 330 ezerért
[link]
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 Ti 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / elkelt
- Akció ! Gamer PC Intel i5 10400/16GB DDR4/RTX 3060 12GB/512GB NVME SSD/GARANCIA/BESZÁMÍTÁS/
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest