Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
ezek közül most melyik a bestbuy egy 7770 (később lehet feljebb lépés) mellé,ha egy középkategóriás játékgépet akarok összehozni? (nem max felbontáson,persze).
-
-
betyarr
veterán
válasz membrandj #47175 üzenetére
tudom,hogy nem vagy jós,de biztosan tisztában vagy a jövendő trendekkel.várható valami olyan újdonság amit esetleg érdemes megvárni,mert ár/érték arányban kedvező(bb) lesz (elsősorban processzor/alaplap témára gondolok),vagy lesz-e valami,ami miatt jelentősen olcsóbbak lesznek a mostani fx-ek?úgy január tájékára gondolok (az ünnepek után hátha lesz egy kis áresés,vagy akció az iponn*l).
ez a memóriadrágulás vajon minek köszönhető?vissza fog esni az ára?ddr5 várható mostanság? -
betyarr
veterán
válasz membrandj #47196 üzenetére
aha,tehát akkor ilyenkre nincs értelme számítani.
arról már rég letettem,hogy valaha sikerül évekig megtartani egy alkatrész (pl alaplap) és utána a többi hw-el továbblépni,mert mindig jön valami újdonság és kompatibilitási problémák keletkeznek.mégegy kis segítséget kérnék: soha nem raktam össze teljes konfigot egyedül,csak 1-2 dolgot cseréltem,de az egyszerű volt.egy teljesen kezdőnek mennyire ajánlott ilyenekkel szórakozni?pl soha sem pasztáztam.attól egy kicsit tartok...
-
betyarr
veterán
az fx 8xxx szériából a bestbuynak (nem tudom melyik az) mennyire van számottevő előnye a 6300-al szemben?megéri simán a +10k-t,vagy csak pénzköltésnek jó?
-
betyarr
veterán
ha az amd vonalon maradok,akkor melyik hűtőt ajánlanátok,ami jó halk,hatásosan hűt és nem egy zsák pénz?
-
betyarr
veterán
-
betyarr
veterán
hehe,sry.kicsit félreérhető volt amit írtam.tehát:ha nincs tuning,akkor is kell egy ilyen árú hűtő,vagy megteszi egy olcsóbb,jó/jobb ár/érték arányú is?vagy a fentebb felsoroltak az igazán ajánlottak?
csak kérdés,nem kötekedés. -
betyarr
veterán
köszönöm a válaszokat,nem problémázok tovább ha a tápra nem sajnálom a cca. 20k-t (xfx pro 550,5 év gar),akkor a hűtőn sem fogok spórolni.
mégegy lényeges kérdésem még azért van: a Scythe Ashura vagy a brocken szerelhető könnyebben? még soha nem tettem össze teljes konfigot,nem pasztáztam stb. -
betyarr
veterán
válasz Rypejakten #47494 üzenetére
nekem egy szenvedésmentes,nem használt kén'.így marad a jobbak közül a brocken?sztem ez is maxijó lesz,mert tuningot nem tervezek.
ja,meg jó vóna,ha a hűtő beférne a "kis" cm 690-es házikómba.mer az sose árt...
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz Rypejakten #47498 üzenetére
vitatkozni semmiképp nem akarok,de azért azon is van venti és azért ki tudja milyen ótvarporos gépben volt használva.persze nem biztos,de benne van a pakliban,hogy a ház belseje akkor látta a napvilágot amikor legelőször összerakták a masinát,meg amikor széjjel szedték,hogy eladják a cuccokat belőle.nekem 5 éves a konfigom,de havonta-kéthavonta porszívózom,kifújom,ecsettel leporolom a ventiket és a nehezen hozzáférhető helyeket.nincs is por általi ventihalál!
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz Rypejakten #47502 üzenetére
ha úgy lenne/van,akkor semmi gond persze
-
-
betyarr
veterán
válasz Buci21 #47554 üzenetére
nekem is arctic van,még a régi fekete.nem rossz,de azért halkabbat is eltudnék képzelni.volt fehérem is,még amikor itthon kapni sem lehetett.kipróbáltam és rögtön utána vissza is tettem a régi feketét,mert egyrészt hiába egy cég,de a régebbi láncba köthető cpu arctic hűtővel nem működött együtt,másrészt sokkal nagyobb fordulaton és sajnos sokkal hangosabban üzemelt,mint a régebbi feketék.
-
betyarr
veterán
válasz Rypejakten #47557 üzenetére
a bordában tényleg nem lehet különösebb hiba,de ventit sztem én újat veszek.valami olyat ami nem hangoskodik.akár azt a noctuát is amit írtam.csak nincs vele tapasztalatom.ezért is kérdeztem rá.vagy az sem ajánlott bordához?akkor már inkább a sajátja?
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
bocsánat az offért,de nem tudja valaki hogy a p*x-ben mi ez a nagy készletfogyás az asus m5a97 r2 (és mostmár a 99 r2) lapból?vajon lesz még?
-
betyarr
veterán
A véleményem az, hogy egy FX-et gyári beállításon használni vétek.
tehát ezt lehet úgy érteni,hogy felesleges megvenni,ha nincs tuning? pl. i5 4570 vs. fx 8320 tekintetben is?már lassan a "start" gombon a kezem és elkezdtem vacillálni
kell nekem olvasgatni...
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
jajj nekem! a végén az marad,hogy feldobok egy pénzérmét
frescho:
Hogy mivel jarsz jobban, azt neked kell tudnod.
ha tudnám,akkor nem kérdeznék itt rá
Casanova*: tuti jó kis lap,csak picikét drágácska
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
erre már a vámon felül a 27% áfát is rápakolják
-
betyarr
veterán
válasz Buci21 #55327 üzenetére
némileg már tudok szöveget értelmezni,azon túl vagyok már.viszont ez:
tuti lesz rész ahol CPU limit lesz, de erre szolgál a tuning
nekem azt jelenti,hogy tuning nélkül nem teljes értékűen szolgálja ki,amiből azt a konzekvenciát lehet levonni,hogy kevés mellé (persze szerinted).
-
betyarr
veterán
4570-hez az Asus B85-PLUS mennyire optimális választás?van rajta normális integrált audió?nem melegszik?stabil?rendben van?
vagy van valami jobb,ami nem drágább 24k-nál és nem asrock? -
betyarr
veterán
üdv!
egy idős néninek kellene összerakni egy konfigot.monitor,bill,egér van,minden egyéb kellene.teljesen alap netezős konfig,2gb rammal,valami nagyon alap házzal és táppal (akár egyben a kettő,ha van olcsó alternatíva).a monitor nem hd,tehát semmi extra nem kell,a szempont jelenleg a legolcsóbb konfig,ami még nem életveszélyes.hdd-nél is az ár számítana leginkább,tehát a "csak egy kicsivel drágább a nagyobb" nem opció.lehetőleg a 2-3 év garra jó lenne törekedni.mindegy teljesen hogy amd vagy intel.
egyelőre újban nézzünk 1-2 példát,aztán majd eldönti,hogy jó-e neki árban,vagy inkább használt érné meg.előre is köszi!
-
betyarr
veterán
üdv!
egy olyan projekt lenne,hogy egy lehető legkisebb fogyasztású pc-t szeretnék összetolni.
amire kell: 7/16-18 órában menne (ezért kellene a nagyon-nagyon kicsi fogyasztás).ubuntu menne rá,amin egy asterisk futna.ezen kívül csak általános dolgokra kellene: internet,esetleg szövegszerkesztés (nagyon minimál) és persze filmnézés.ha a hw elbírná,akkor lehet windowst tennék rá és úgy futtatnék egy virtuális gépen linuxot és azon az asterisket (de gondolom a linux jobban megérné).
a cél tehát:1. az asterisk futtatása
2. a jelenlegi pc-m mellett használnám,mint 2. gépet,elkerülve a nagy áramfogyasztást.nyilván a "nagy" gép csak akkor lenne bekapcsolva,ha játszanék.no erre kellene valami ajánlat.
ami van: ház,bill,egér,monitor.
ja,és legyen minimál zajjal is.
köszönöm a válaszokat! -
betyarr
veterán
üdv!
asztali gépet tennék össze a testvéremnek.felhasználási cél: internetezés,minimális filmnézés,csevegőprogramok,néha irodai alkalmazások.
kell minden,kivéve a perifériák.ssd nem szükséges.
elsősorban intel felé hajlanék,de tulajdonképpen mindegy,csak korrekt és gyors legyen és minél halkabb.
köszi előre is! -
betyarr
veterán
válasz Kristof9094 #84352 üzenetére
esetleg a jobb időtállósság szempontjából a 1820 helyett esetleg érdemes a 3220-at választani?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512GB SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest