Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#142305) Neul


Neul
csendes tag

Sziasztok, kérnék egy kis segítséget választásban.

Szeretnék kicsit belekóstolni a játékokba mert még nem nagyon volt hozzá szerencsém, kinéztem jópárat és ez a legmagasabb gépigényű, amit futtatni szeretnék: Link

Monitorom specifikációja

Valójában csak egy 'különleges' igényem lenne az új géphez, mégpedig hogy eleve egyben lévőt szeretnék amit nem kell sem összeválogatni alkatrészekből sem összerakni mert noob vagyok hozzá, hanem az egész úgy garanciás egyben ahogy van. Valamelyik nagyobb áruházból rendelnék mint Media Markt ahol megbízhatóak, árban kifizetem ami akadás nélkül elviszi a játékot 1080p-n.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.