Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalzarus
tag
Hello,
Az Asrock 970 Extreme 3 ajánlott lap? Az fx 6300 tuningolható rajta?
-
Dalzarus
tag
FX 8350 alá elég egy M5A97 EVO R2.0 lap vagy kell alá erősebb?
-
Dalzarus
tag
Sziasztok.
Van valakinek tapasztalata ezzel a lappal? Megéri az árát (28k)? Ez a "kill your lagg" mennyire parasztvakítás? Egy i5-4570 és egy msi gtx 760 menne bele.
[ Szerkesztve ]
-
Dalzarus
tag
válasz bluyoo #55505 üzenetére
Igazából azért néztem ki ezt mert egy ilyen gaming szériás msi kártyát raknék bele. Meg megtetszett ez a lagg protection-ös dolog lévén sokat mmo-zom. Csak emiatt a két dolog miatt venném, alternatíva annyira nem érdekel, mert ha azt mondod, hogy ennyire nem éri meg az árát akkor veszek alá egy 18ezer forintos fapados giga lapot
-
Dalzarus
tag
Hajlandó vagyok áldozni a pénz oltárán, ha ezért érzékelhetően jobb a performance. Akkor megveszem
-
Dalzarus
tag
válasz bluyoo #55516 üzenetére
Az MSI honlapján azt írja, hogy az MSI gaming szériás videókártyáit biztonságosabban könnyebben és jobban lehet húzni, az MSI gaming szériás lapban. Plusz ami nekem tetszik meg esetleg játékélményt javíthat az a gaming device port meg a Killer E2200. És van rajta egy szép piros sárkány is
-
Dalzarus
tag
Még mindig agyalok az ASROCK Fatal1ty H87 Performance és az MSI B85-G43 Gaming között. Mik az egyik másik előnyei hátrányai?
Egy MSI Gaming GTX 760 és egy i5-4570 megy majd bele.
Van esetleg még jobb választás ebben az árban? -
Dalzarus
tag
válasz Nova91 #55726 üzenetére
Hát ha az Asrocknál figyelembe vesszük az Intel Lant és a háromszorosan aranyozott vga bemenetet akkor az MSI esetében ugyanúgy meg kell említeni a Killer E2200-at és a háromszorosan aranyozott usb-t az egérnek. Így pedig kb szolgáltatások terén is kb egy szinten vannak, ami csak még nehezebbé teszi a választást :-D
[ Szerkesztve ]
-
Dalzarus
tag
válasz Nova91 #55729 üzenetére
Én igazából két dolog miatt vacilálok.
Az asrock mellett szól, hogy mindenhol azt írják a neten, hogy az Intel NIC fényévekkel jobb, mint a Killer NIC.
Viszont egy OC MSI gaming kártya fog belekerülni, ez viszont az MSI Gaming lap mellett szól a support meg az állítólagosan jobb ocerlockolhatóság miatt. Asrockhoz például nem is találok supported VGA listát
A többi funkciót én valószínűleg nem használom ki. Ez a két dolog ami miatt nem tudok dönteni. -
Dalzarus
tag
Az Asrock fatal1tynek is van 40ezres verziója amiben a Killer E2200 van szóval annyira rossz mégsem lehet
Erről a 15μ Gold Fingerről pedig kb semmit sem találni a neten, senki nem is nagyon alkalmazza az Asrockon kívül, szóval biztos tartósabb, mint harmad annyival, de a háromszoros teljesítmény csak a parasztvakítás része lesz.
Szerintem ec pec kimehetsz lesz a vége :-D -
Dalzarus
tag
Végül megrendeltem az MSI B85-G43 GAMING-et, remélem nem lesz csalódás :-D
-
Dalzarus
tag
Ha a házam 9 standoff-al de csak 6 csavarral jött az alaplaphoz, akkor szerezzek be gyorsan még 3 csavart vagy elég az a 6 és ha elég akkor melyik 6 standoffba rögzítsem?
-
Dalzarus
tag
MSI B85-G43 GAMING lapon számít, hogy melyik kettő RAM slotot használom? (A RAM: KINGSTON 8GB HyperX Plug n Play DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3P1K2/8G)
-
Dalzarus
tag
válasz Mahrenburg #56213 üzenetére
Kéne hordanom a szemüvegemet. A tokjában nem túl effektív
-
Dalzarus
tag
válasz Mahrenburg #56229 üzenetére
Áh csak szemüvegben nem vagyok olyan jóképű A különbség szemüveggel és anélkül kb akkora, mint, amikor Aizen-t látod szemüveggel és anélkül
[ Szerkesztve ]
-
Dalzarus
tag
válasz BomiBoogie #56245 üzenetére
És most kell ám rá beruházni RAM-ra, mert az idei évre további drágulást jósoltak.
-
Dalzarus
tag
Nah beszereltem az MSI b85-g43 gaminget. Gyönyörű a design élőben is, nem csak képen Bár nagy negatívum, hogy a cunci kis sárkányos heatsink felét kitakarja a vga Nagy pozitívum, hogy audio boost nagyon megdobja a zenehallgatást. A Killer E2200-ről majd jelentek, ha pénteken lesz időm lol-ozni
Ha valakinek van esetleg kérdése a laphoz, ha tudok válaszolok.P.S.: Szerintem rosszul vannak elhelyezve a proci hűtő felfogatásához a lyukak lapon. Van egy kb 4-5mm magasságkülönbség a két alsó furat között, a procifelfogatás hátsó panelén elég szembetűnő, a felrakott procin nem látszik. Tökéletesen felrakható volt a hűtő így is, csak az ember azt gondolná, hogy a legdrágább b85-os lapnál ilyen bakik nincsenek
[ Szerkesztve ]
-
Dalzarus
tag
Hölgyek, Urak tegnap Tera online és League of Legends maratont tartottam, és próbáltam figyelgetni, hogy parasztvakítás-e a Killer E2200 vagy tényleg van-e valami haszna. Ami elsőre feltűnt, hogy LoL alatt és Tera alatt is a pinget és az fps-t is elég rendesen fixen tudja tartani, akkor is ha mellette megy torrent plusz youtube plusz TS. Azt, hogy a ping alacsonyabb-e és az fps magasabb-e ezzel, mint egy enélküli lappal azt nem tudom megmondani lévén nincs összehasonlítási alapom.
Azt pedig nem tudom mennyire ennek köszönhető, lehet hogy csak véletlen egybeesés, de amikor Tera-t toltam volt egy fél óra, ahol több tucat ember spammolta a chatet, hogy szerver lagg így meg úgy, de nekem semmi nem tűnt fel belőle. A legkisebb lagg spike-om sem volt.
Összességében, ha valaki nem futtat 800000 programot ami netet használ, akkor szerintem elhanyagolható léte. Ugyanakkor, ha valaki sokat játszik online akkor a fix ping és fps nagyon jó dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Dalzarus
tag
válasz bluyoo #56657 üzenetére
Most egy Tera online városban való császkálás + hatszázhuszonötezer háttérben futó program alig 40-50% közé tudja terhelni Bízom benne, hogy 4-5 évig ki tudom ezzel a procival húzni Akkor meg megint úgy is teljes konfig csere lesz és addigra úgyis generációváltás lesz proci piacon is
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok