Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
üdv. 15.000Ft-ig milyen alaplapot ajánlanátok? Nvidia chipset számomra felejtős, elegem lett a 90-100 fokos chipsetből.
jelenlegi cuccok az adatlapomon, az alaplapom haldoklik. mikor gondol egyet kikapcsol az egész gép... garis, de mindenképp cserélem. tervezek 4 magos procit is később,ha lesz jó árú bull,akkor jól jönne az AM3+
lehetőleg M.ATX, de ez nem feltétel.
köszi előre is. -
BRIKLY
veterán
köszz. csóró ember annyit sem érdemel,hogy normális választ kapjon?
-
BRIKLY
veterán
válasz balpis #28774 üzenetére
a 95W TDP nem lenne gond, mert ha phenom II X4-et veszek, akkor az a 840-es lesz, ha Bull, akkor FX-4100 (4 mag) 95W, vagy talán FX-6100 (6 mag) 95W
tuningolva talán a ki X2 255-öm lenne benne, a 4-6 magos nem.a lényeg az lenne, hogy az alap funkcióit normálisan csinálja.. nem szeretnék még 1 olyan szívást,mint a jelenlegivel, hogy az NB 1600-on megy 2000 helyett,és ilyen apróságok..
-
BRIKLY
veterán
válasz balpis #28776 üzenetére
procit 25.000 körül tervezek majd, ezek esnek bele. x4 640,meg ilyenek. szerintem nem hoz annyi teljesítményt az L3, amennyit fizetni kell miatta. nem is csak a proci árát nézve,hanem a fogyasztást is.
de amit eddig olvastam a bull-ról, elvileg kb 25k lesz a 4 magos. akkor tuti az lesz.
így akkor most szűkül a kör. a giga, vagy az asus lap. az asus jobban tetszik külsőre, de nem tudok dönteni.szerinted? -
BRIKLY
veterán
válasz balpis #28780 üzenetére
hát a pontvadászat nagyon az utolsó dolog ami érdekel.egy korrekt gépet akarok összehozni,hogy ha játszani akarok,akkor tudjak normálisan.
700Ft a különbség.(giga drágább) akkor inkább a giga? az is képes magfeloldásra?-->(ez nem lenne feltétel, de gondolkozom 4 magosítható procin is...)
-
BRIKLY
veterán
Keresem a legolcsóbb,lehetőleg ASUS,(vagy bármi,csak gagyibájt ne) 1155-ös lapot,amiben ki lehet húzni egy i5 2300-ból azt a pár MHz pluszt.
Mit ajánlotok? -
BRIKLY
veterán
válasz jim bcs #41960 üzenetére
ATX vagy m.atx az mindegy,csak legyen rajta egy db PCI slot is.Egy VGA lesz benne,egy 7850-es.Ahogy nézegetem az árakat,úgy látom nem ér annyi + pénzt az a pár MHz amennyit azt tuningolni lehet.
Max 14-15k ig gondoltam.Eddig csak AMD gépem volt,bele zavarodtam ezekbe a H,P,Z stb chipsetekbe SATA3 melyiken van?
-
BRIKLY
veterán
Erről a lapról valami vélemény?[link]
-
BRIKLY
veterán
Látom jól elvagytok.
erre senki?
-
BRIKLY
veterán
válasz bluyoo #42105 üzenetére
Ivy procit nem tervezek mostanában,az UEFI szép,és jó,de mi haszna azon kívül,hogy könnyebb kezelni mint a BIOS-t?
A video kimenetek jól jöttek volna párszor,de bízom benne hogy nem lesz rá szükség a 7850 mellett.
Anyagiakban így is sok,drágább lapot most nem tudok venni. -
BRIKLY
veterán
Privátban azt mondja egy fórumtárs,hogy ilyen öreg P67-es lapot ne vegyek,Ti meg hogy ennyit megér.Nem tudom mit tegyek.
-
BRIKLY
veterán
Üzemel az ECS lap. Eddig egész korrekt. Proci venti fordulatot is szépen leveszi 600RPM-re,így IDLA 30 fok körül van,terhelve 50 körül.
-
BRIKLY
veterán
válasz bluyoo #42813 üzenetére
Egy jól működő UEFI volt rajta sokkal több állítási lehetőséggel.Ebből kiindulva nem értem miért kellett nekik visszaadni egy sima BIOS-t,ami mondjuk nem is zavarna,ha nem vesznek ki belőle semmilyen lehetőséget...
ASRock volt már,MSI-ről elég volt olvasni,a többit meg inkább kihagyom.
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
20k környéknén milyen lapot ajánlanátok? Semmi nagy igény,egy kis i3 proci megy majd bele,netezésre,és egyéb alap dolgokra lesz használva.
Ami feltétel: micro ATX, és hogy hosszú távon atom stabil,és megbízható legyen.Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest