Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd_R+
őstag
válasz Amerigo57 #97059 üzenetére
Köszönöm mindenkinek az infokat
Techpowerup konkluzió, kontra érv unify esetében NO RGB kit érdekel ?
Devid_81 9700k-t cseréltem 10700k -ra nagyjából 3e ft ráfizetéssel így megéri azt hiszem
már csak azért is mert jobban tartja majd az árát remélhetőleg ha később eladom ha jön a kövi gen..
Illetve a z390 ace meg lapom cseréje 7k-ba fog kerülni ha Unify-t választokUnify lesz viszont Milka78 leírása alapján nem tudom eldönteni hogy akkor most az az aktív vrm hűtő ventillátor hangos vagy sem?
Nagyon hang mániás vagyok, Full EKWB custom vízem van így 0 hang van de tényleg nulla, terhelés alatt is, ventillátorok 15-16dbi között pörögnek
és ha ott fog nyivákolni az a kis venti a vrmnél agyf***t kapok majd[ Szerkesztve ]
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest