Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tami_
csendes tag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
- CapsMan tovabbra sincs v7-nel?
-
tami_
csendes tag
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
- egy kis info a termek megnevezesben hasznalt betukombinaciok jelentesere: https://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual
roduct_Naming
- nekem odahaza megy eg wAPac, meggyozo, plafonra is szerelheto..
- padlason megy egy Metal52ac, ez meg lefedi a teljes udvart
-
tami_
csendes tag
válasz
bakonyip95
üzenetére
- sajnos a 6.41-es verziora frissitesnel en is igy jartam, probaltam minden fele megoldast (nagy reset, mentes visszatolt), hogy ne kelljen mindent ujra-beallitani de nem ment, legjobb eredmeny az volt hogy 2.4-en kommunikalt, 5GHz-en semmi.
- a megoldas az lett, hogy a cpas-man-el kapcsolatos összes beallitast toroltem, es ujra-konfigoltam mindent nullarol, igy visszaallt a rend. -
tami_
csendes tag
válasz
Cirbolya_sen
üzenetére
- nehogy elhidd, tudja a gigat. Olvass kulfoldi forumot is ;-)
-
tami_
csendes tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
- nekem nem hianyzik, jo ez igy ahogy van. Minek eroltetni a pppoe passthrough-t?
foleg, hogy iptv-m is van tehat a HGW-nek is fel kell csatlakoznia.. -
tami_
csendes tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
- tudtommal T.-s ONT eseteben nincs ra lehetoseg..
-
tami_
csendes tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
- nekem 3011-es van idehaza, T-s gigas optikan, nincs pppoe, ONT(hgw) nat-ol, pluszban a 3011-es is natol, nem tudtam megizzasztani, kiterhelni gigan csak halozati tesztelokkel tudtam erdemben linux isokat letolve max. 400Mbps-ig tudtam elmenni, CPU sosem ment 10% fölé.
- kijelentheto, hogy a 3011-es-ben elegge nagy tartalekok vannak, szvsz. egy jovotallo beruhazasnak tartom. -
tami_
csendes tag
- naz ez szuper info, en most gondolkodoom idehaza egy kisit jovotallo HW cserere, es 3011-est gondoltam beszerezni, akkor ezekszerint batran bevallalhatom, olvastam a megjeleneskori bugokrol, de ha jol tudom most nincs komoly gond veluk(?)
- a hozza illesztheto wAPAC-t mennyire hasznalod? tapasztalat?..
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- Philips LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hálózati / IP kamera
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
roduct_Naming
ekkold