Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
#42556672 #9157 üzenetére
Nem nálam van a hiba, az egész házban akad ! Én bementem, azt mondták ftth a megoldás, egyelőre annak tűnik, most nem akad. Ha beválik, akkor még páran átkérik magukat.
Szir3na: nem tudom, nálam mindig remekül működött, már sok sok éve használom otthon, irodában, tesómnál is az van, soha nem volt vele probléma, sokkal jobb volt mint UPC v. telekom. Nem tudom, sok mindent mondanék a digi net szolgáltatására, de hogy szar, azt sosem! (legalábbis a kábeles, majd az optikai netjére)
Fél éve egyébként kértem optikai telekomos netet is, 150/50, így dual wan van az irodában, szintén fix ip-vel, egy csomó ügyfélnek megy rajta a belső honlapja, lekérdezések az adatbázisaikból, nincs panasz arra sem, a digin meg megy a saját levelezésünk, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest