Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
üzenetére
Nem nálam van a hiba, az egész házban akad ! Én bementem, azt mondták ftth a megoldás, egyelőre annak tűnik, most nem akad. Ha beválik, akkor még páran átkérik magukat.
Szir3na: nem tudom, nálam mindig remekül működött, már sok sok éve használom otthon, irodában, tesómnál is az van, soha nem volt vele probléma, sokkal jobb volt mint UPC v. telekom. Nem tudom, sok mindent mondanék a digi net szolgáltatására, de hogy szar, azt sosem! (legalábbis a kábeles, majd az optikai netjére)
Fél éve egyébként kértem optikai telekomos netet is, 150/50, így dual wan van az irodában, szintén fix ip-vel, egy csomó ügyfélnek megy rajta a belső honlapja, lekérdezések az adatbázisaikból, nincs panasz arra sem, a digin meg megy a saját levelezésünk, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HP EliteBook / ZBook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 16e 128GB One/Voda "ÚJ" 2026.05.18. Apple jótállás
- Thinkpad T16 Gen2 27% 16" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe gar
- iPhone 15 256GB One/Voda megkímélt kiváló akku
- HP ProBook 445 G7 AMD RYZEN 5 Pro 4500U/8GB/256 SSD/14 " FHD laptop garanciával
- 4ÉV GAR!! Lenovo X1 Carbon 11th Gen OLED KIJ. i7-1365U 16GB/512GB Intel Iris Xe Graph Magyar v.bill
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold