- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
szabi_zoli82 #852 üzenetére
ahogy a másik fórumban is irtam, az sstp-t ajánlom.
Az openvpn portot elég sok hálózatban tiltják, vagy egyszerüen csak proxy szerveren keresztül látsz ki a netre pár port kivételével. Az sstp már biztonságos. Egyszerü beállitani, itt a wiki
Ha elakadsz kérdezz bátran.
Irtam neked, hogy az openvpn is megy, azt is használom. Linux kliens egyszerü, win kliens mindenképpen telepiteni kell, ami rendszergazdai jogot kér, utána ha nem service-ként futtatod, akkor ráadásnak a gui-t is rendszergazdaként kell futtatni. (legalábbis ha kellenek route szabályok). Nem mindenhol megy, mert sok helyen tiltják a portját..
-
quby
őstag
válasz
szabi_zoli82 #852 üzenetére
Szia!
Én ez alapján csináltam meg pár napja, tökéletesen működik. Certeket Linuxon generáltam. Winboxba kapcsold be a vpn-debugot a logban. Ott ha semmit nem látsz akkor a kliens rosszul inditja a kapcsolatot. Én korábban szivtam a klienssel mire rájöttem hogy egy karakter rossz a win-es configban és nem is ment ki egy csomag sem, csak várt pár másodpercet és leállt....
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- EAFC 25
- Revolut
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest