- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Pont ennyit költenek fejenként átlagban a magyarok karácsonykor egymásra... ez sok pénz egy valódi tudást adó tanfolyamért? Kalapos Lacit ismerem, sőt én is hozzá jártam, csak ajánlani tudom, igaz több mint 5 éve nem láttam.
De tudod mit? Csináld meg olcsóbban, sőt csináljuk meg olcsóbban! Egy mikrotik baráti kör, szervezd meg hol, találd ki mennyiért, milyen eszközön, tartsunk mi előadásokat, legyen egy kis zsebpénzünk belőle !
Én türelmes leszek, az első pár órán csak alapok.., a végén kérdezz felelek, vagy konzultáció.Lehet közös probléma megoldás is, összeülünk, akinek problémája van felkonfiguráljuk a routerét, ez csak megér pár forintot? Az ilyenekből is sokat lehet tanulni.
Nem jó ez a téma, én se bírom abbahagyni.
Pedig muszáj lesz.
Nem most raktad le a jogsid ugye? Amennyiért most leteszel egy A korlátlant, azért biztos hogy kapsz egy jó motort !!!, sőt autót is. Most ne a zseniket vedd alapul, akik elsőre megcsinálnak mindent és igy 200e nincs többe a B kategória, hanem mondjuk egy 40 körüli házi asszonyt, konkrétan több példát tudok, hogy a B-je 400e felett volt. Ezért már lehet műdödőképes autót kapni !!!
-
bambano
titán
ha te vennél egy új autót, a következő történik átadáskor: a sales ember elmagyarázza, hogy abban az autóban konkrétan melyik kapcsoló micsoda, milyen extrák vannak benne és azok hogy működnek.
de nem magyarázza el, hogy mi az a belsőégésű motor, mi a kresz, hogyan adj elsőbbséget, amikor kikanyarodsz a kereskedésből az utcára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged