Hirdetés
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

mrots tag válasz  myk_to

üzenetére myk_to

üzenetéreTok ertheto mit es miert akarsz csinalni, en is csinaltam. Az egyetlen kulonbseg, hogy olcson szereztem hasznalt mikrotik routert ami a labor eszkoz lett es azon tudtam mindent kiprobalni. Nem kellett licensz problemakkal kuzdeni, emulalni wifit, driverekkel vacakolni - csak ott volt es ment. Bonusz elony, hogy legalabb volt egy hidegtartalek eszkoz, ha az eles esetleg bekrepalt volna. 
- 

E.Kaufmann veterán válasz  myk_to

üzenetére myk_to

üzenetéreŐőő, nem. Azt fogja látni a virtuális környezet, amit a VM gazda rendszer átenged valahogy. Vagy emulál egy konkrét hw-t vagy pedig emulál egy szintetikus eszközt (gyorsabb, mint egy létező eszközt emulálni). De még ennyi nem elég, a vendég rendszerben meg kell driver ehhez. Persze van még olyan, hogy USB meg PCIe passtrough, ami teljes egészében átengedi az eszközt a vendég rendszernek. 
 Wifi esetén én még nem láttam, de nem is kellett olyan, hogy a wifi-t teljes egészében átengedd (max USB vagy PCIe passtrough), max a hálózati forgalmát tudod becsatornázni (de jöjjön bátran egy guru, aki meg tud cáfolni), de ilyen Wifi specifikus dolgokat nem érsz el (kapcsolódás hálózathoz, üzemmód váltás, stb..), hanem egy vezetékes eszköz fog látszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold
 ekkold