Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
Abszolút fogalmam nincs mi történt. Az az RB5009 tápja volt, de az most 24V-ról megy. Előtte ment ez a vacak PoE-ről. Kísérleteztem. Mondom rádugom én ezt tápra. Néma csend. Ajajj mondom. Megmérem a tápot, 48V, az oké. Aztán néma csend. PoE-en azt mondta az 5009 hogy túl alacsony áramfelvétel. Akkor már tudtam, hogy kampec. Aztán mikor USB-re 5V-ot raktam, na akkor már szét volt szedve, melegedett mint a retek. Azt még csak megértem, hogy az első DC/DC konverter úgy gondolta tönkremegy. Előfordul. Végül is agyonverhette a 3.3V-os DC/DC konverter bemenetét is, az csak max 6V-ig megy az adatlapja szerint. Tovább biztos nem ment nagyobb fesz, mert a 3.3V-os tesztpontról bootol szépen. Ez nem ebay, Mercateo. Ennyit még mindenképp megér még úgy is, hogy ez ugye egy alig 16 ezer forintos routerszerűség. De ha jó lesz, megint arcon verem 48V-al. Annak mennie kell, punktum
Jó, először labortáppal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux felhasználók OFF topikja
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze szájbakentem azzal a 48V-os adapterrel ismét. Most nem romlott el megint
ekkold