Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Reggie0 #20801 üzenetére
Néztem már a STH-s teszteket is, lenne sok ami jó áron van, de kb alig kapni a normálisabbakat. Pedig ha valami BB vétel lenne akkor el tudnám engedni a garanciát, meg a hosszú szállítási időt.
Az 5009-et valszeg mégis csak behúzom pedig nem akartam, de most, hogy jött ki új driver realtekhez és ez is visszalépés lett sebességbe, nincs kedvem tovább várni, szóval megy a háztól az Odroid H2 a kiegészítő netkarival. Talán még ha lesz kedvem meg időm, megpróbálom az openswitchet, mert akkor switchként nekem még okés lenne. Csak utóbbiról sem hallottam sok jót.
Azt meg, hogy mikrotikék natívan támogassák ezt a 2.5G NIC-et így haladunk meg se érem. Rengetegen kérték már a támogatását, volt akinek nyáron megígérték, hogy egy későbbi verzióba belekerül de hát melyikbe?Mert mindenki várta a 7.0-val is és esélyes, hogy a 8.0-val sem jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Hobby elektronika
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Microsoft Excel topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új Gamer PC Ryzen 7 5800X/RTX 5060 + 11 Féle VGA/16-32Gb DDR4/500-1Tb SSD/600-850W 2-4Év gari
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- ROG Flow X13 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 6900HS RTX 3050 Ti 16GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest