Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Másik küldetés
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jerry311
üzenetére
Igen jól érted. Pcie foglalatba megy, 2db SFP+ port van rajta, és egy gigabites RJ45.
Igazából talán az ára ami okés, kapsz egy olcsó routert nagy sávszél lehetőségével.
Nekem is már kosárba volt ez is, meg egy 5009UG is (nem tudtam eldönteni melyiket hozzam), mert úgy nézett ki nem tudom normálisan működésre bírni a CHR-t az Odroid H2+ -on, volt pár átvirrasztott éjszakám, és pont aznap reggelre sikerüt megoldanom, amikor már azt mondtam utolsó utáni próba, ha nem megy akkor elhozom a cucokat. Csak így spóroltam cirka 160K-t (CCR vagy 5009, dac kábel, 2.5G 5 vagy 8 portos switch) mert így van "ingyen" 6db 2.5G portos routerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Társasjáték topic
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- BMW topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- Spórolós topik
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold