Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
Audience
üzenetére
egyébként nekem is, amikor működik, akkor faja, de ez az egy hiba az őrületbe kerget.
tök random, hogy mi oldja meg, vagy hogy egyáltalán mi idézi elő.ez a konkrét kapcsolat két Mikrotik között megy.
úgy látom az én routerem (hap ac3) kernel failure-rel összeomlott valamikor az éjjel, azóta nem megy a kapcsolat. újraindítottam kézzel, nem segített.
a túloldalra (CCR1009) több WG kapcsolat is befut most is, azok aktívak, jól mennek, tehát az ott rendben van.
legutóbb is egyszercsak magára talált és onnantól jó volt.mod: és az én routeremhez is fut másik WG kapcsolat, az is rendben működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook mt44 - Ryzen PRO 3 I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold