Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanaL
tag
A "nem férek hozzá" azt jelenti, nem tudom kezelni sem winboxon sem ssh-n ugyanis, nem én vagyok a gazdája írnom kell neki aki fél nap alatt beállítja amit leírok neki.
Nem tudok olyan fórumszabályt, hogy csak IT professzionalisták kérdezhetnek, ha mégis van elnézést törlöm is, oktatási rendszerünk tudjuk milyen szar, én rengeteg tudást autodidakta módon tanultam meg, ezt is próbálom megtanulni.
Tudom az én k.any..t amiért kérdezni mertem tudás nélkül, de a prohardveren a segítőkészséget szoktam meg nem a kioktatást, lehet én vagyok csak érzékeny a hangnemre és nem volt célod a megsértésem.
Józan paraszti ésszel megértettem a probléma gyökerét, de ameddig egyszer be nem állítom és meg nem kapom a leírást részletesen parancs szerint (mint azt a külföldi fórumokon láttam) nem segítettél sokat a problémám megoldásában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- One mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest