Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kroni1

veterán

válasz Veron #12084 üzenetére

Nekem is ac2 van, (előtte volt AC66 asus szóval össze tudom hasonlítani) Egyáltalán nem akarlak lebeszélni, mert megvan a mikrotik varázsa, nincs nagy különbség a két eszköz közt. De ha már van egy asus eszközöd én lehet próbálkoznék azon egy custom fw-vel, vagy amellé vennék mégegyet ap-nak, mintsem kezdjem előlről két másikkal. Az AC65P amugy egyszerűbb és erősebb, a hap sok szempontból viszont okosabb tud lenni, de csak ha ért hozzá az ember, a Capsman-el pedig a mikrotik-el egyszerű MESH-t csinálni.

Az AC65P az AC86U hardverét kapta meg egy az egyben, csak szoftveresen van lebutítva, de egy CFW-vel felodva sokkal erősebb tud lenni a wifije mint az ac2.
    A köztük lévő 4e Ft/db árkülönbség sztem elhanyagolható, mert ilyen eszközöket hosszú távra veszünk! Ha még tudsz élni a 14 napos elállással az AC65P esetében, akkor esetleg az ASUS AX58U-n elgondolkodnék ~50k-ért a helyedben, az már gyorsabb AX-es eszköz, az OFDMA jobb lefedettséget ígér, a több eszközt is jobban bírja. Igaz drága, de abból 1db is elég a tapasztalatok szerint többszintes házakban is, de ha nem jönne be ott is lehet webes vásárlás esetén 14 napos elállási joggal élni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés