Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
bambano #10916 üzenetére
Nem vállaltam el, nem is vállalnám el, kis pont vagyok ehhez, hogy rajtam verjék el ha mégsem az ő elvárásaik szerint lesz sebesség, lefedettség. (És persze rám kennék az illegális letöltés, feltöltés, freewifi balhét is)
Egyelőre egy sarok számot szerettek volna hallani, hogy rájöjjön, nekik erre nincs keretük.
Tudtommal nincs a településen optikai net, viszont lte lefedettség még diginek is van.
100 db AP már önmagában akkora összeg és nagyságrend, hogy nemet mondjanak, meg egy AP erdő lenne a strand..
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest