Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petrowiczki
csendes tag
Szia!
Nos a kérdésre én sem tudom a választ de lehet hogy csak a modemet kellet volna restartolni azt kalap.
Mindenesetre MAC clonozást alkalmazva az sem kellet minden megy szépen.Rendszergazda ként dologozom egy ideje de nem volt még olyan helyhez szerencsém ahol komolyabb hálózati eszközöket használtak volna mint linksys vagy dlink vagy tplink.
Most végre volt és megtetszett mennyi mindent meglehet oldani eggyetlen eszközzel.
Hálózati ismereteim nyílván nem tökéletesek de nem egyenlő a nullával sok hálózatot terveztem sajnos kölcség hatékonyan mivel mindent mindenki ingyen akar és még az iskola akinek dolgoztam sem akart költeni komolyabb összeget semmire.
Nem is ez a lényeg kicsit megáltam a fejlődésben és ez a gond. Most újra felveszem a kesztyűt a követhetetlen IT fejlődésével
A TV-re csak azért gondoltam hogy lássam mit is csinálsz.
Mostmár csak a Torrentet kell belőnöm a mikrotiken és azt hiszem egyenlőre minden oké.
Amit furcsán néztem hogy a LOG az nagyon pörög de gondolom ez normális.Mindenkinek köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AliExpress tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Amatőr csillagászat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest