Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pIIrash: Toshiba L670-16M
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombila
őstag
A 16 MB háttértár még wifi nélkül is korlát lehet.
Ma egy hEX-en futottam abba bele, hogy 7.12.1-ig szépen update-elte magát (még 6.4x-ről indultam), a Packages-Check Update menüponton át. Aztán felajánlotta, hogy van 7.14. Mondom, hajrá. Mondja, hogy letöltötte és boot-ol. Hapiség!Boot után 7.12.1-en van. Hmm. Újra. Ugyanez.
Nem baj, behúzom kézzel nem kell, hogy ő letöltse, és itt a meglepetés: nem fér be a Files-ba a 7.14. A 7.14 kb 9 MB hEX-re, a szabad hely meg csak 5 MB volt. (0 config, gyári 7.12)
Netinstallal fel lehetett húzni a 7.14-et (de csak a 6.x-es Netinstallal, mert a 7.x ugyan látta a hEX-et, de nem csinált semmit - ez is egyre vacakabb), és még a szabad hely is 6 MB lett, de mi értelme van így egy 7.x update-nek, ha csak teljes újratelepítéssel tehető fel?
Akkor mondják azt, hogy a hEX 7.12.1-ig támogatott és ajánlja fel az update-et.Szóval most 7.14-el megy, de nem tudom, hogy a 7.15 felmegy-e rá majd. A backup - Netinstall - restore nem egy vonzó megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest