Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-08-17 20:43:18

LOGOUT.hu

Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12711) betyarr válasza bacus (#12709) üzenetére


betyarr
veterán

az ebédet én szeretem csinálni,a ruhákat meg az asszony (valamint a mosógép) intézi.ezeket semmiképp nem bíznám egy routerre :N

de komolyan: természetesen amiket írsz.meg lássa el maximálisan amire tervezték,ne olvadjon széjjel,legyen megfelelő támogatás hozzá,jó hardver legyen benne és legyen tartós.a syno 1900 szinte mindet tudja (de elég idegen számomra a gui-ja,valamint viszonylag lassúcska is egy-egy újraindításnál,vagy a felületén történő navigálás közben is),de kezdik elhanyagolni a frissítéseket és attól tartok,hogy beállnak a kommerszebb gyártók sorába és csak ordenáré biztonsági résekre fognak javítást csinálni.már ha egyáltalán.
kezdetben volt egyszerű tplinkem vagy 6-7 évig.na arra jó ha érkezett vagy 2x frissítés.illetve,a későbbi,a népszerű 1043-as is megfelelt egy ideig,mígnem a no-ip bekeményített és 3 hetente be kellett lépni,hogy megtarthassa a user a ddns-ét.
a kinézete nem érdekel,mert nincs szem előtt,meg különben sem.az pedig,hogy egyszer beállítom és működik (ahogy kell,ahogy elvárom tőle) az nálam is így van.

tehát ez van,maximalista vagyok :P

ekkold: már nekem sem jelenik meg,mert "felébresztettem" az accot.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.