Új hozzászólás Aktív témák

• iceQ!

addikt

Üdv,

Szolgáltató hiánya miatt elkezdtem kutakodni mobilnet után, ami persze korláltan...hát sikerrel jártam (baráti ismeretség által korláltaln mobil net havi 4ezer Ft)

Akkor ha vab mobilnet, kellene egy eszköz is: MIKROTIK wAP ac LTE kit
    Fúú, ez nagyon - mondogattam magamban. Így korábbról már volt nekem egy Huawei ( pont ilyen mini routerem) amit fel szeretnék használni. Egy hAP Ac2-be fog bele menni, usb-vel. Teszt már volt, frankón megy a net, hálózat és minden.

Esetleg valakinek ezzel kapcsolatban van e tapasztalata? Van olyan aki így használ internetet a lakásban?

Annyi plussz infó, hogy mivel fent gyenge volt a Wifi jelerősség, így raktam fel egy mAP-ot. Az az emeleten szórja a jelet, de ez nem befolyásoló tényező.

Illetve lenne egy NAS. Ugye most majd felkerül az AC2 az emeltre, mivel ott jobb a térerőr (4G) ezáltal lesz 60-70 Mbit/s a sávszél. Lentre kerül a mAP, ebből pedig egy kábel a NAS-ba.
    NAS-nak esetleg adjak egy subnetet, mert letöltés az rendszeres lesz rá, illetve a filmek/sorozatok streamelése is a DLNA-n (ami szintén wifi-n megy a tv-hez)?!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés