- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
batyuska100 #668 üzenetére
Szia!
tudom eretnekség lesz amit mondok, de nekem ami igazán bevált, hogy lejebb vettem a hangminőséget. nah nem olyan rosszra csak egy két fokozatnyit és utána a kedves haverok discordon megsüketültek
de elnézést mindenkitől, aki szerint ez elfogadhatatlan.
2 csatorna 16bit 44100hz -en van most.
a 48khz-en volt nagyon halk, de persze lehet a hangkártyám hibája is (SB Z) -
Drenadar
veterán
válasz
nemadom-meg #501 üzenetére
Szia bocsi, csak most olvastam.
Nálam amit itt ajánlottak, hogy kerestem neki másik USBt, abszolut megoldotta, azóta nem rendetlenkedik a mikrofon abszolút jól teszi a dolgát... amit nem értek csak hogy teljesen mindegy milyen mikrofonom van az rohadt halk már elnézést. Tehát az hogy pl discordon minden csutkára fel van húzva (hang beállításban és discord valamint a mikrofon szabályzóján is) és így értenek jól. -
Drenadar
veterán
Sziasztok!
Van egy új rode nt-usb mikrofonom.
Minden nap, mikor bekapcsolom a gépet, nem megy. újra mindent be kell állítani rajta, minden egyes nap. Ez így normális, vagy van valami megoldás rá, hogy ne úgy működjön mint egy ipari hulladék? (beállítás után, pár újraindítás után már megy, de ma pl az eszközkezelő kb 5. alkalomra ismerte fel, addig csak annyit írt hogy USB audió eszköz, és persze semmi driver nincs, amire rá lehetne bökni hogy ez az....
Valaki tudna segíteni?
Windows 10 pro -n (próbálom) használni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nagyrobogósok baráti topikja
- E-roller topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest