Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemadom-meg
csendes tag
Sziasztok!
Drenadar kolléga hozzászólása (#369 2020-01-16 17:20:47) hasonló a problémámhoz, a különbség közöttük, hogy az én mikrofonom egy SPC GEAR SM900 USB-s mikrofon.
Win10 64 (Opr. verziója 10.0.18363.900) alatt random "elfelejti", hogy létezik egy ilyen USB-s eszköz. Sajnos nem segít az usb portok váltása, az újraindítás, a "harverváltozások keresése" az eszközkezelőben. Nincs a "rejtett eszközök" között sem. Aztán "gondol egyet" és működik...
Maga a mikrofon még szinte új, 2 hónapos. A kábele szerintem nem hibás, mert amikor pedig tudom használni, akkor tökéletesen teszi a dolgát. (Más gépébe bedugva működik egyből, csak nálam nem...)
Mit lehet kezdeni ezzel? Ugyanis driver, mint olyan, nem létezik hozzá. A rendszer felismeri helyesen, típus szerint. Már amikor működik.
Esetleg valaki találkozott már ilyen jellegű problémával? Esetleg valamelyik Windows-os frissítés lenne a hiba előidézője? (Olvastam egyről, azt még el is távolítottam, mikor a hiba elsőnek jelentkezett.) Azóta pedig már kezd az agyamra menni a folyamatos szívás!
(A Sennheiser USB-s headset-em gond nélkül működik bármelyik usb porton, akárhányszor húzom ki, és dugom vissza. Szóval...
)Előre is köszönök minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- Apple asztali gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Call of Duty: Black Ops 7
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Banggood
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest