- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemadom-meg
csendes tag
Sziasztok!
Drenadar kolléga hozzászólása (#369 2020-01-16 17:20:47) hasonló a problémámhoz, a különbség közöttük, hogy az én mikrofonom egy SPC GEAR SM900 USB-s mikrofon.
Win10 64 (Opr. verziója 10.0.18363.900) alatt random "elfelejti", hogy létezik egy ilyen USB-s eszköz. Sajnos nem segít az usb portok váltása, az újraindítás, a "harverváltozások keresése" az eszközkezelőben. Nincs a "rejtett eszközök" között sem. Aztán "gondol egyet" és működik...
Maga a mikrofon még szinte új, 2 hónapos. A kábele szerintem nem hibás, mert amikor pedig tudom használni, akkor tökéletesen teszi a dolgát. (Más gépébe bedugva működik egyből, csak nálam nem...)
Mit lehet kezdeni ezzel? Ugyanis driver, mint olyan, nem létezik hozzá. A rendszer felismeri helyesen, típus szerint. Már amikor működik.
Esetleg valaki találkozott már ilyen jellegű problémával? Esetleg valamelyik Windows-os frissítés lenne a hiba előidézője? (Olvastam egyről, azt még el is távolítottam, mikor a hiba elsőnek jelentkezett.) Azóta pedig már kezd az agyamra menni a folyamatos szívás!(A Sennheiser USB-s headset-em gond nélkül működik bármelyik usb porton, akárhányszor húzom ki, és dugom vissza. Szóval...
)
Előre is köszönök minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Windows 11
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest