- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike19871016
csendes tag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyre írok, de elnézve az eddigi hozzászólásokat, hátha.Egy olyan szituáció van nálam,hogy szoktam streamelni és általában a párom is csatlakozik hozzám. Jelenleg ugye Gaming Headsettel van megoldva minden, de tervezném úgy megcsinálni, hogy neki is meg nekem is külön mikrofont vennék. A két gép egymás mellett van, így amikor adásban vagyok, vagy Discordon beszélünk, akkor sajnos visszhang van. Erre néztem egy XLR-es Audio-Technika - AT2020-t és egy Behringer Xenyx Q802 keverőt. A lényeg, hogy azt szeretném elérni,hogy a nézőim is tisztán hallják őt és engemet egyaránt, mi is egymást a fejhallgatókban és természetesen mások is a Discordon, amikor csapatjáték van. Ezt miként lehetne kivitelezni? Jó fele gondolkozok? Van erről esetleg valahol videó, vagy leírás pontosan, miként lehetne 2 emberes visszhang nélküli streamet csinálni? Lásd pl. TheVR, ők is ketten vannak egymás mellett és nem visszhangzanak, bár a Discordon nem tudom miként oldották meg, meg hogy egymást hallják-e a saját fejhallgatóukban. Remélem nem voltam túl bonyolult és előre is köszönöm a segítséget. Néztem a neten sok helyen, de nem igazán találtam erre fórumokat,leírásokat :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Flint 2 OFF topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ingatlanos topic!
- Filmvilág
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest