- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike19871016
csendes tag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyre írok, de elnézve az eddigi hozzászólásokat, hátha.Egy olyan szituáció van nálam,hogy szoktam streamelni és általában a párom is csatlakozik hozzám. Jelenleg ugye Gaming Headsettel van megoldva minden, de tervezném úgy megcsinálni, hogy neki is meg nekem is külön mikrofont vennék. A két gép egymás mellett van, így amikor adásban vagyok, vagy Discordon beszélünk, akkor sajnos visszhang van. Erre néztem egy XLR-es Audio-Technika - AT2020-t és egy Behringer Xenyx Q802 keverőt. A lényeg, hogy azt szeretném elérni,hogy a nézőim is tisztán hallják őt és engemet egyaránt, mi is egymást a fejhallgatókban és természetesen mások is a Discordon, amikor csapatjáték van. Ezt miként lehetne kivitelezni? Jó fele gondolkozok? Van erről esetleg valahol videó, vagy leírás pontosan, miként lehetne 2 emberes visszhang nélküli streamet csinálni? Lásd pl. TheVR, ők is ketten vannak egymás mellett és nem visszhangzanak, bár a Discordon nem tudom miként oldották meg, meg hogy egymást hallják-e a saját fejhallgatóukban. Remélem nem voltam túl bonyolult és előre is köszönöm a segítséget. Néztem a neten sok helyen, de nem igazán találtam erre fórumokat,leírásokat :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEHÉR
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest