- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz
Kiskokó #7535 üzenetére
Én csak annyit szólnék hozzá hogy teljesen igazad van,szerintem sem kell ezt feltétéenül általánosítani aki netán átlagon felüli vagy mindegy milyen nem saját autoval járhat tizenévesen,magyarország nem olyan mint nyugat,itt sajnos egyszerűen jó helyre kell születni.Ha meg ennyire menni akar akkor hadd mennyen az ő baja,ő élete,cserébe másokat nem veszélyeztessen.Mikor annyi voltam anno én is el-el kértem a mercit-2003-as S-de kizárólag ha olyan dolgom volt vagy messzire kellett utaznom.Sosem mászkáltam csak úgy céltalanul.Én már fölértem ésszel hogy azért nagy verda nem játék, 2 balesetet éltem már túl ami sokszor megviselt(mindegyikben csak személyi sérülés volt).. egy frontálisat is akkor kórházban tértem magamhoz,egyikben sem apám volt a hibás de hozzá kell tennem hogy valszeg egyiksem történt meg volna ha 100-al lassabban ment volna,elég nyugtalan életet él ezért benne van ez az állandó jövés-menés.Lényeg hogy hálát adhatok istennek hogy mindig nagy autokkal járt ami életmentő adott helyzetben.Azóta úgy látom kicsit megjött az esze.csak ennyit akartam volna hogy nem csak egy véglet van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- Húsvéti Akció - (új) Machenike L8 Pro white munka+gamer egér (PAW3395, Infinite scroll, RGB töltőáll
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest