- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Lalikiraly: Derail Valley
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
quailstorm #45236 üzenetére
Nem tudom, hogy működik a két rendszer ebben csak találgatni tudnék, aminek nincs értelme. De mint írtam (és végül is te is ezt írtad, most le) az írással sem szabad gondnak lennie két rendszer esetén sem (mert priorizálnak, rengeteg almodula van most is egy autónak, zúdulnak folyamatosan az információk - ABS, ESP, ASR stb), ennyire akartam reagálni.
Igaz azt is tudjuk, hogy ez sem történhetett meg, mert a Volvo-é kikapcsolt. Viszont én akkor is fenntartom, hogy ilyenkor is meg kellene osztania a Volvonak az adatokat és a másik fél eldönti, hogy figyelembe veszi-e vagy sem, ettől még az irányítás az Ubernél marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fűnyíró topik
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad T14s Gen2 Core i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/14" FULL HD IPS kijelző
- ASUS TUF Gaming FX505DT
- ALKALMI VÉTEL : AORUS GAMER laptop /// 17" 2K 240 HZ /// i7 13700H /// 16GB DDR5 /// RTX 4070 8GB
- Huawei watch GT5
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest