- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
"Minek ez a rohanás ?"
Nincs semmi extra rohanás, csak nagy forgalom esetén sietni kell, nehogy ott állj a bejáratnál még fél órát... Szal érted... jönnek balról, de még kényelmesen kitudsz ugrani elég ha nyomsz egy kis gázt. Utána meg már nem akarod akadályozni a mögötted levőt mész te is, ahogy ő...
Egyébként nem tragédia a dolog, de egy körforgalomban az ember más dolgokra (is) figyel, mint egy sima egyenes útszakaszon. Ezért ha valaki ,akit látsz indexelni hirtelen vagy nem kell hirtelen, de befékez előtted és te épp nem számítasz arra, hogy ő ott megfog állni, akkor ez okozhat problémát. De mint mondtam nem tragédia csak néha bosszantó tud lenni.
"Az a körforgalom előtti zebra teljes mértékben keresztebe szeli az utat. (Általában.) Vagyis kb ugyanolyan mértékben lassítja a körforgalomból kihajtó autókat, mint a behajtókat ! Ha jól saccolom ez azt jelenti, hogy nem sok köze van a gépjárműforgalomban kialakuló dugóhoz...."
Ha ezt nekem írtad, akkor én sose mondtam, hogy a körforgalmi zebra akadályozza a forgalmat. Én a komplett körforgalomra írtam bizonyos(!) kereszteződésekben.
@(#34039) mezis :
Jó, azért ez egy kissé életszerűtlen.
Próbálj meg autópályán a belső sávban egyszer csak megállni...
Mert nem arról van szó, hogy nem lehet vagy épp nem szabályos (az biztos nem az amúgy), csak mondjuk épp életveszélyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- Facebook és Messenger
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- VoLTE/VoWiFi
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest