Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
mai termés: innen kanyarodtam jobbra kis ívben... stoptáblám van, szemből is stoptábla... ahogy érkeztem, már állt szemből egy furgon, ilyenkor jól megy hogy érkezési sorrendben indul mindenki... furgon, én, majd egy szürke golf szemből, aki utánam érkezett... fordulok ki, nézem, hogy jön a golf, mint a veszedelem szemből és kanyarodik balra, de nem az aki utánam jött (az utánam fordult), hanem egy másik: megelőzte a várakozó golfost és szépen szembesávból-szembesávba fordult... (magasról lesz@rva, hogy ott véletlenül stoptábla is lenne) nyomta neki ezerrel, előzte lendületből a furgont is... aki elé alig tudott besorolni, mert jöttek szemből is
ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer pc 3080evga, ryzen7 5700x3d, 32gb Kingston fury ddr4 3600mhz, ASUS TUF GAMING B550M-E,
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- Denon DRA-365RD
- Apple Watch Series 10 46MM 2025.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest