Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
ez kemény
Nekem a fehér és narancs repülős tetszett, mega v.kék átfordulós, páran már óvatosabbak votlka, ők már inkább előtte berántották, nem akartak repülni csak borulni szépen, mint pl:az audis mega sárga. ...igena fa kapott szépen
#2173>>szia!.igen erről ebszélek én is mindig, pici kanyar eső és mindneki elfelejt vezetni .. a sok luzer ....mondjuk azt mondom tavaly aug 20.ai viharban 70nel ment valaki ok pl:én ...de tegnap este éppcsak vizes volt az út ...az még sima 150
Amugy ott nem maradtok de a 2 kocsi elég szépen megsérül...azért gondolj bele megy 70nel..de statuzol d emondjuk visszarúg abs ezért mondjuk 90nel belemész miközben ő 70nl megy?..akkor nem angy a különbség hogy totálra töröd, mondjuk nagy valószínűséggel leírtatok volna mindketten egy 360at..és ha mákotok van ennyi+2 lökös csere....ha nem akkro borulás, korlát, +akik jönnek...
u.i.:autóúton nincs kihívás..mi abbana kihívás hogy 60as táblába mennek előtted 8an 40nel, persze az első gyökér miatt, egyik s emer bevállalni egy előzést, akkor hely meg ninc shogy 8at kielőzz még 3at, se mert folymatos szemből a kifeléforgalom.???..ez nem kihívás, hanem szopás kategória ...most kezdejek bele befékezésekbe egyesével? ...azt megdöglünk,...inkább széttolom aza rcát valakinek pályán...most nézem csak 4200 a havi matrica ...anyu mé nem azt vettem adtam ingyen 2500at az államnak
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest