- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
de jó ilyen topikot látni, annakidején Én is inditottam egyet, egy másik oldalon '' MUNKAADÓI RAFINÉRIÁK....'' címmel. Jómagam is több helyet megjártam, és általánosságban elmondhatom, hogy a BÉRIGÉNY a legnagyobb problémájuk, inkább felveszik a tapasztalatlan ( majd megtanulja...) embereket, természetesen bagóért. Nekem az egyik Lehet úti cég, szerviztechnikusi munkakörbe ajánlott nettó 70e-t, de próbaidőre (3hó) csak nettó 55, semmi juttatás, túlorát lecsúsztatni... :) ) de iszonyatosan csepürágók, azt hinné ember hogy a név mögött igényesség is van, de csak a pénz lebeg a szemük elött. Mikor megkérdezik mi pénzért vállalod, erősen nézz a tróger szemébe, ha látod hogy megrebben, és utána hebeg-habog, és azt feszegeti hogy irnak, vagy visszahivnak ha Te vagy a megfelelő, szinte elkönyvelheted, elbuktad az állást. De nem kell sajnálni. Ahol szimpatikus a képed, meggyőzően adod el magag ott szinte kivétel nélkül (Nekem) azonnal sikerül megegyezni a maniban, és a munkakezdés időpontjában. Lehet még fokozni a ''sóherek'' kedélyeit olyan kérdésekkel is mint: egyébb juttatások-kedvezmények, ruhapíz, ebéd és bkv hozzájárulás, túlórapénz, jutalom, 13. havi bér... Nagy sikereket lehet elérni. Ahol azzal kezdik hogy bruttó 50e bejelentetlenül, onnan azonnal felálni, és elmenni, de ha nincs jobb be lehet vállalni átmenetileg. Szóval Nekem szent meggyőződésem, ha valóban érted a szakmád, rámenős vagy, jól adod a dumát, és KEVÉS FIZETÉST kérsz, felvesznek, de csak akkor, ha valaki nem igér alád... Ha sok manit akarsz ( nettó 80e..) akkor már jelentősen csökkennek az esélyek..
-
divot
veterán
A válogatás a következő:
- fiatal legyen, mert annak még átmoshatjuk az agyát, úgyis mindent bevesz
- diplomás legyen, mert csak
- angol-német, esetleg egy kis francia nyelvtudás
- ne legyen okosabb a válogatónál
- ne legyen műveltebb a válogatónál
- ne legyen szebb a válogatónál
Ha mindez ok, kis hazánk máris gazdagabb egy Plaza-takarítónővel. -
MLaca
őstag
Hát, most meséljem azt, hogy ELTE bölcsészkaron végeztem német szakos nyelvtanár vagyok, anyanyelvi német és közép-felső közti angol nyelvtudással, valamint idén már 8 év szémítástechnikai tapasztalattal és majdnem egy évig voltam munkanélküli. Jelenlegi munkahelyemről kipiszkáltak, mert tudásommal veszélyeztettem felettesem pozícióját (nem én vagyok annyira jó, hanem más ennyire gyenge...). Voltam vezetői beosztásban is több helyen, területen és nem kellek sehova igazán. Mit írjak még neked? Recesszió van, de nagyon.
-
CharlieDrop
veterán
Sajna anno mikor kerestem munkát kb én is így jártam, most inkább nem pattogok...
Egyébként hallottam olyat is, hogy diplomásokat vettek fel olyan munkakörbe, ahol max. nyomtatóba kellett papírt cserélni... :(
Ha van diplomád lehetsz sötét (ismerek jópár ilyen embert :( ) is, akkor is felvesznek...
That's the life -
Biaggio
őstag
Csak egyetlen dolgot fűznék hozzá, és lehet vele vitatkozni.
'' sajnos Ön túlkvalifikált'' - ha ezt írják egy levélben, az azért van, mert ha egy alacsonyabb végzettséggel betölthető munkahelyre vesznek fel ''túlképzett'' embert, az olyan feszültségeket eredményez (több fizetést kér, elégedetlenkedik, stb.), ami később biztosan ahhoz vezet, hogy megválnak egymástól.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest