Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elrood
őstag
Guglizás után ezt találtam:
Shared networking also does not support networking between virtual machines or from the host operating system to the virtual machine. [link]
Akkor marad a Microsoft Loopback Adapter módszer.
Majd winxpsp3 után kipróbálom megint a network adapteres módszert, 3 éve telepített win, megannyi szeméttel, lehet ezért hal le most ez a módszer
. -
Elrood
őstag
Félig már sikerült.
NAT-ra beállítva, DHCP visszakapcsolása
után van háló a vpc-s xp-ben, el tudja érni a netet, a B gép erőforrásait, és B-nél se hal le a hálózat.
Viszont B gépről, hogy érem el? Hiába pingelem, nem kap választ. Fontos lenne, mert a vpc-s xp-n apache fut.
(Mindenhol lekapcsoltam a tűzfalakat, akkor sem.)Ötlet?
-
Elrood
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Mint kiderült, ha elindítom B gépen a vpc-s xp-t, akkor teljesen meghal a hálózat a B gépen, annyira, hogy driver reinstall kell.
Kipróbáltam, átraktam NAT-ra, akkor nem halt le, viszont haló nem volt.
Gondoltam Install or Update Virtual Machine Additions kell, de valamiért nem csinál rá semmit ("A" gépen már fel lett rakva, itt update kéne).Ötlet?
-
Elrood
őstag
Következőt próbáltam ki.
"A" gépen feltelepítettem egy winxp-t vpc2007 alá, netet látja, tehát minden ok.
"B" gépre vpc2007 szintén, átmentettem a .vhd, .vmc, .vsv fájlokat "A" gépről, és winxp elindít. Rendben elindul, viszont netet már nem hajlandó látni, sőt "B" gép winxpjét se tudja pingelni.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
után van háló a vpc-s xp-ben, el tudja érni a netet, a B gép erőforrásait, és B-nél se hal le a hálózat.