Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elrood
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Mint kiderült, ha elindítom B gépen a vpc-s xp-t, akkor teljesen meghal a hálózat a B gépen, annyira, hogy driver reinstall kell.
Kipróbáltam, átraktam NAT-ra, akkor nem halt le, viszont haló nem volt.
Gondoltam Install or Update Virtual Machine Additions kell, de valamiért nem csinál rá semmit ("A" gépen már fel lett rakva, itt update kéne).Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AliExpress tapasztalatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest