Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onishi
tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
Fel volt telepítve a c meghajtómra a Virtual PC és hozzá az XP Mode. Használtam egy jó darabig, de betelt a c meghajtó, és mivel ez elég sok helyet foglalt, gondoltam áttelepítem másik nagyobb meghajtómra. Utánanéztem azt olvastam, hogy a "AppData\Local\Microsoft\Windows Virtual PC" mappát kell elmenteni és később abból vissza tudom állítani.
A kérdés, hogy hogyan tudom ezt megtenni? Van benne Windows XP Mode.vhd, .vsv, .vmc fájlok, stb.
Megpróbáltam új virtuális gépet létrehozni a létező vhd fájlból, de nem engedi ezt írja " A virtuális merevlemezt nem sikerült a virtuális géphez csatolni. Ellenőrizze a megadott értékeket, és próbálkozzon újra.".
Akkor csináltam egy új szűz XP Mode-ot, és annak a vhd fájljára rámásoltam a meglévőmet. De úgy sem jó.
Biztos ilyen elérési utakkal van problémája, mivel a régi a c meghajtónn volt, most meg az f-en lenne. Mit és hol kéne átírnom, hogy működjön a dolog?
Elég sokminden volt rá feltelepítve, nem akarnom elölről kezdeni. Egy jól bejáratott rendszer volt. Minden szükséges fájlt lementettem, valahogy biztos vissza lehetne állítani.Kérem aki vágja segítsen. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- -55%!!! LEGÚJABB GENERÁCIÓ! Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest