Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onishi
tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
Fel volt telepítve a c meghajtómra a Virtual PC és hozzá az XP Mode. Használtam egy jó darabig, de betelt a c meghajtó, és mivel ez elég sok helyet foglalt, gondoltam áttelepítem másik nagyobb meghajtómra. Utánanéztem azt olvastam, hogy a "AppData\Local\Microsoft\Windows Virtual PC" mappát kell elmenteni és később abból vissza tudom állítani.
A kérdés, hogy hogyan tudom ezt megtenni? Van benne Windows XP Mode.vhd, .vsv, .vmc fájlok, stb.
Megpróbáltam új virtuális gépet létrehozni a létező vhd fájlból, de nem engedi ezt írja " A virtuális merevlemezt nem sikerült a virtuális géphez csatolni. Ellenőrizze a megadott értékeket, és próbálkozzon újra.".
Akkor csináltam egy új szűz XP Mode-ot, és annak a vhd fájljára rámásoltam a meglévőmet. De úgy sem jó.
Biztos ilyen elérési utakkal van problémája, mivel a régi a c meghajtónn volt, most meg az f-en lenne. Mit és hol kéne átírnom, hogy működjön a dolog?
Elég sokminden volt rá feltelepítve, nem akarnom elölről kezdeni. Egy jól bejáratott rendszer volt. Minden szükséges fájlt lementettem, valahogy biztos vissza lehetne állítani.Kérem aki vágja segítsen. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest