Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joebacsi
csendes tag
Szia,
Nekem majdnem volt gariztatás (Surface Pro). Miután megkapta a type-covert (kb 3 hetesen), a harmadik-negyedik használat után már nem érzékelte a billentyűzetet.
Ami nagyobb probléma volt, hogy a tollat sem. A windows is csak "touch-screen"-nek látta a képernyőt, a "pen" az eltűnt. Emellett nem működött a hardveres windows gomb sem, bár ez annyira nem érdekelt.
Teljesen legyalult hard-reset sem segített, hasztalan volt a teljes lemerítés/egyéb rá-voodoo-zás, így már szinte biztos voltam benne, hogy hardveres probléma.
Találtam pár srácot MS fórumon, akiknek hasonló gondja volt, ebből nagyrészük visszakocogott MS store-ba, és rögtön kicserélték nekik egy másikra.
Beszéltem indiával is, ott is az volt a konklúzió, hogy ez garis csere.Ugye nálunk innen a balkánról ez egy picikét macerásabb, de annyira azért nem vészes: csak kell egy ismerős osztrák címmel, neki kell kijuttatni és oda hozza-viszi az MS UPS-el, átvállalt szállítási költséggel.
(Az én gépem UK, az enyémet oda vitték volna akárhonnan, ahol van support)Le volt már minden beszélve osztrák ismerőssel, UPS szállítási idővel, már majdnem teljesen bedobozolt surface-el, és már beletörődtem, hogy másfél hétre kiesik a gép.
Ekkor egy orosz srác beírta az MS fórumra, hogy érdemes lenne megpróbálni egy picit agresszívebb lemerítéssel, mert az megold mindent.Nagyon nem hittem benne, de miután kilőttem registry-ből a win8 akku biztonsági szarjait (low-critical battery), 10%-nál rányomtam valami erőforrászabáló játékot, aztán mikor meghalt, hagytam egy fél napig és mikor újra bebootolt, tényleg helyrejött a mocsok. Volt megint toll, billentyűzet, windows gomb, beépített malájkuva funckció, így mégsem lett gariztatás

Ha valakit érdekel, akkor itt vannak a story részletei.
Ez volt kb. két hónapja, azóta minden pöpec, pedig dolgoztatom ezerrel.
Nálam simán bevált 4-in-1 gépnek (desktop, laptop, tablet, JEGYZETFÜZET!
, rohadtjó, hogy akármikor felszkeccselhetek bármit és reccenésmentesen pörgeti a félmillió soros excel-eket és megvan mindenem egy helyen.Üzemidő sem vészes, bár az új szériával jövő akksis billentyúzetet majd valószínűleg megkapja, de sztem nem váltok a haswell-es utódra.
Ha gyakorlati kérdésed lenne még, tedd fel nyugodtan, bántóan kevés itthon a pro tulaj, pedig remek ketyere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos autók - motorok
- Láncfűrész topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- EAFC 26
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- Tablet iPad Air 11 2024 128GB WiFi M2
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

, rohadtjó, hogy akármikor felszkeccselhetek bármit és reccenésmentesen pörgeti a félmillió soros excel-eket és megvan mindenem egy helyen.